Naujasis biuras sostinėje stebina naujovėmis

Vilniuje trečiadienį atidarytas išskirtinis Suomijos bendrovės „Ahlstrom“ finansinių paslaugų ir klientų aptarnavimo centras. Tai itin modernus pastatas, kuris darbuotojus nustebins naujovėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 5:07 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 5:50 AM

Biure sukurtos ergonomiškos darbo vietos darbuotojams – ergonomiški darbo stalai su automatiniais pakėlimo mechanizmais (darbuotojai gali keisti sėdimą poziciją į stovimą mygtuko paspaudimu), poilsio zonos, oro drėgmės kontrolė ir pan.

„Ahlstrom“ veikla Vilniuje pradėta šių metų kovo mėnesį.

Pasirašyta Investicijų bei projekto finansavimo sutartys su Ūkio ministerija, pagal kurią „Ahlstrom“ įsipareigojo investuoti ne mažiau kaip 4 244 000 eurų į paslaugų centro kūrimą Vilniuje.

Paslaugų centre sukurtos 57 darbo vietos aukštos kvalifikacijos specialistams, kurie teikia buhalterijos, finansinių ataskaitų paruošimo bei klientų užsakymų valdymo paslaugas „Ahlstrom“ grupės įmonėms.  Įmonių grupė turi 30 gamyklų pasaulyje, iš kurių 19 – Europoje.

Planuojama, kad paslaugų centre „Ahlstrom“ Vilniuje klientų aptarnavimo bei finansų srities specialistų skaičius augs iki 70.

Statistikos departamento duomenimis, tiesioginių užsienio investicijų augimas Vilniuje kasmet sudaro apie 12 proc. 2014 m. pirmąją vietą pagal ekonominį investicijų efektyvumą Vilniui skyrė ir laikraščio „The Financial Times“ leidinys „FDI Magazine“. Vilnius aplenkė Gdansko (Lenkija), Brno, (Slovakija) ir Talino (Estija) miestus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.