Jau antras dainininkės Aistės Pilvelytės būstas - varžytynėse

Garsiai dainininkei Aistei Pilvelytei nesiseka -  jai priklausantis nekilnojamasis turtas ir vėl parduodamas iš varžytynių: prieš keletą mėnesių buvo varžomasi dėl dainininkės namo Žvėryne, o dabar - pusės namo Vilniaus senamiestyje.

Varžytinėse pradėti pardavinėti A.Pilvelytei ir jos tėvui priklausantys butai šiame Vilniaus senamiestyje esančiame name.<br>T.Bauro nuotr.
Varžytinėse pradėti pardavinėti A.Pilvelytei ir jos tėvui priklausantys butai šiame Vilniaus senamiestyje esančiame name.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-14 17:22, atnaujinta 2018-02-09 15:51

Namas Vilniaus centre  -  388 tūkst. litų 

Totorių gatvėje esančiame namas atlikėja Aistė Pilvelytė ir jos tėvas Algirdas Pilvelis turi butus:  77 kv. metrų butas priklauso ir dukrai, ir tėvui, o  29 kv.m butas - tik A.Pilveliui. Nors 1998 metais įsigytas šis nekilnojamasis turtas  buvo negyvenamas, įmonė „Senamiesčio būstas“ iš savininkų bandė prisiteisti pinigus už nesumokėtus mokesčius.

Kadangi jie to nepadarė, garsiai dainininkei ir jos tėvui priklausantys būstai nukeliavo į varžytynes ir jau nuo rugsėjo devintos dienos yra pardavinėjamas pirmajame varžytinių etape. Pradinė būsto kaina 388 tūkst. litų.

Areštuotas turtas Žvėryne

Dar kovo mėnesį bandytas varžytynėse parduoti kitas A.Pilvelytei priklausantis turtas – 154 kv. m namas ir 7 arų sklypas Žvėryne, Miglos gatvėje. Nors varžytynėse parduodamas turtas buvo viename prestižiškiausių Vilniaus rajono bei šalia miško, per pirmąjį pardavinėjamo etapą jis nebuvo parduotas, anuomet pradinė būsto kaina siekė 1 mln. 120 tūkst. litų. Nepavykus parduoti per pirmąjį varžytynių etapą, namas ir sklypas Žvėryne buvo pardavinėjamas pigiau, valstybės nustatyta tvarka – net 60 proc. mažiau rinkos kainos.

Bandė parduoti prieš dvejus metus

Dainininkei ir jos buvusiam sutuoktiniui Vladui Motiekui priklausantis namas buvo bandomas parduoti dar prieš dvejus metus.

A.Pilvelytė bandė būstą parduoti brangiau – už 1 mln. 470 tūkst. litų, dainininkė reklamavo, jog nors namas buvo statytas 1969 metais, jis buvo apšiltintas kokybiškomis medžiagomis, uždengtas naujas stogas, įdėti nauji langai ir šarvuotos durys. „Užkopę ant kalvos matysite visą Vilnių. Visada bus geras oras, gyvensite tarsi miške, bet centras ir visi patogumai – tik kelios minutės kelio“, – skelbime rašė ji.

Daugiau apie nekilnojamą turtą - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas