Vilniaus apartamentai - tarp geriausių Europoje

Apartamentų įvertinimas paremtas „Booking.com“ vartotojų atsiliepimais.

Mindaugo Apartament 23A“ – Vilnius.<br>booking.com nuotr.
Mindaugo Apartament 23A“ – Vilnius.<br>booking.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 1:24 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 10:17 AM

Supažindiname su Europos šalių apartamentais, gavusiais aukščiausią turistų įvertinimą ir idealiai tinkantiems draugiškos kompanijos kelionei.

Apartamentų įvertinimas paremtas „Booking.com“ vartotojų atsiliepimais.

„Casa Roma Casavacanze“ – Roma (Italija)

Įvertinimas: 10.

Monti rajone esančiuose prabangiuose apartamentuose gali įsikurti iki 5 asmenų kompanija. Kaimynystėje yra oficiali Italijos prezidento Giorgio Napolitano rezidencija – Kvirinalio rūmai. 10 min. pėstute – Trevi fontanas ir Koliziejus.

„Pelletier du Claux“ – Karkasonas (Prancūzija)

Įvertinimas: 10.

XVI amžiaus statinyje įsikūrusiuose apartamentuose gali apsigyventi iki 4 asmenų. Iš langų atsiveria vaizdas į Karkasono tvirtovę, kuri įtraukta į UNESCO paveldo sąrašą. Apartamentus sudaro svetainė, du miegamieji ir vienas vonios kambarys. Netoli „Pelletier du Claux“ aprtamentų stovi Šv.Nazarijaus bazilika ir Šv.Mykolo katedra.

ABT apartamentai – Budapeštas (Vengrija)

Įvertinimas: 9,9.

Apartamentai su virtuve yra 150 metrų nuo pagrindinės prekybinės Vaci gatvės ir 10 min. pėstute kelio iki terminių Gelerto vonių. Iki metro M3 ir M4 linijų stočių – 400 m. Per 5 minutes svečiai gali nukakti iki Dunojaus krantų ir Laisvės tilto.

„Bacchus Apartman-Borbarlang“ – Badačontmajus (Vengrija)

Įvertinimas: 9,9.

Apartamentus su vyno rūsiu nuo Balatono ežero su trimis viešaisiais paplūdimiais skiria vos 10 min. kelio pėsčiomis. Svečiai gali pasimėgauti nacionaliniais patiekalais, kuriuos siūlo prie apartamentų esantis restoranas, arba patys prie apartamentų esančiame sode ant žarijų pasičirškinti kepsnį – tai įtraukta į apartamentų kainą. Kai kuriuose „Bacchus Apartman-Borbarlang“ apartamentuose yra sezoninis baseinas.

„Borovi“ – Karlšteinas (Čekija)

Įvertinimas: 9,9.

Šiuolaikiniai apartamentai įsikūrę ramioje vietoje, miško pakraštyje. Už šešių kilometrų stūkso gotikinio stiliaus Karlšteino pilis, kurią XIV a. pastatė imperatorius Karlas IV. Sode ant žarijų galima išsikepti kepsnių. Apartamentai yra 36 kilometrai nuo Čekijos sostinės Prahos, kurią galima pasiekti asmeniniu transportu ar traukiniu. Iki geležinkelio stoties – 15 min. kelio pėsčiomis. Per 15 min. automobiliu pasiekiamas Berouno miesto vandens parkas.

„Mindaugo Apartament 23A“ – Vilnius (Lietuva)

Įvertinimas: 9,9.

64 kv. m dydžio apartamentai įsikūrę 500 metrų nuo Valstybinio Vilniaus Gaono žydų muziejaus. Istorijos mėgėjai gali nukakti iki Genocido aukų muziejaus. Iki jo – 1,5 km. Nuo apartamentų iki Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro – 1,7 km.

„Appia Antica Resort“ – Roma (Italija)

Įvertinimas: 9,9.

Iš didžiausiame archeologiniame Italijos sostinės rajone įsikūrusio kurortinio viešbučio langų atsiveria vaizdas į sodą. Kelionė iki Romos centro ir Koliziejaus užtrunka vos 15 min. Į viešbutį atvykusiems svečiams įteikiama pintinė su vyno „Castello delle Regine“ buteliu. Visuose „Appia Antica Resort“ apartamentuose, be įprastinių įrenginių, yra planšetinis kompiuteris, iš kurio galima nemokamai skambinti į visus laidinius Italijos telefonus. Virtuvėje yra produktų. Nuo viešbučio iki artimiausios metro stoties „Arco di Travertino“ – 3 kilometrai, o kelionė iki Romos oro uosto Čampino užtruks ne ilgiau nei 10 min.

„Red Bike“ – Zagrebas (Kroatija)

Įvertinimas: 9,9.

Apartamentai, kuriuose gali apsigyventi iki 5 asmenų, įsikūrę Kroatijos sostinės centre. Svečiai gali mėgautis poilsiu ir bendroje terasoje, įrengtoje ant stogo. Netoliese yra katedra ir istorinis Aukštutinio miesto centras. Iki judrios prekybos aikštės ir parko – 5 minutės. 100 m nuo „Red Bike“ apartamentų – tramvajaus stotelė, iki geležinkelio stoties – 2 km, autobusų stoties – 2,5 km, o Pleso oro uosto – 17 km.

„Chalet Lauber“ – Frutigenas (Šveicarija)

Įvertinimas: 9,9.

Berno kantono kalnyne įsikūrę erdvūs apartamentai pastatyti 2011 metais. Netoli yra Frutigeno oranžerija ir lynų kelias. Iš „Chalet Lauber“ terasos atsiveria nuostabus vaizdas į Alpes. Jei svečiai pageidauja ant žarijų pasikepti kepsnių, jiems suteikiama visa tam reikalinga įranga. Atvykusiųjų į „Chalet Lauber“ slidės ir dviračiai saugojami atskiroje patalpoje.

„Villaggio Studios and Apartaments“ – Vasilikas (Graikija)

Įvertinimas: 9,9.

5 apartamentų ir kambarių kompleksas apsuptas sodų su alyvmedžiais ir pušimis. Iš „Villagio Studios and Apartaments“ langų atsiveria vaizdas į Jonijos jūrą. Artimiausi paplūdimiai – už 400, 800 metrų ir 1,5 km. Svečiai gali pasigaminti pusryčius iš vietos produktų: jogurto, pagardinto vaisiais, sviesto, kiaušinių, uogienės ir pyragaičių. Iki tradicinių tavernų ir restoranų – 200 metrų, kepyklos ir nedideli prekybos centrai tolėliau – už 400 metrų. Iki miesto centro – 12 km, oro uosto – 14 km.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.