Siūlo išsinuomoti būstą su gyventoju

Neįprasti kambarių nuomos skelbimai yra tikra atgaiva širdžiai, tokie skelbimai  karts nuo karto pralinksmina tiek Lietuvos, tiek  kitų šalių  NT skelbimų portalų skaitytojus. Neseniai lrytas.lt aprašė kaip smagiai vilnietis ekonomistas su savo diplomate žmona išnuomojo dviejų kambarių butą Vilniaus senamiestyje. 

Du nuomininkai, nusprendė pernuomoti laisvą kambarį, esantį viename iš Šiaurės Londono, Green Lanes namų, gana neįprastai – į pagalbą pasikvietę filmo herojų Žmogų-vorą.<br>spareroom.co.uk. nuotr.
Du nuomininkai, nusprendė pernuomoti laisvą kambarį, esantį viename iš Šiaurės Londono, Green Lanes namų, gana neįprastai – į pagalbą pasikvietę filmo herojų Žmogų-vorą.<br>spareroom.co.uk. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 10, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:05 PM

„Gražūs namai – tai ne vien tik kvadratiniai metrai, trinkelės, santechnika ir parketlentės. Visa tai gali nusipirkti „Senukuose“. O štai žavesio, autentiškos,  per šimtmečius susigulėjusios dvasios nusipirkti negali. Ji  yra arba jos nėra.Išnuomojamas butas su istorija, su senamiesčio dvasia ir gera aura.

Pažiūrėkite nuotraukas – ten viskas pasakyta“, – toks jų skelbimas buvo patalpintas  viename didžiausių nekilnojamojo turto skelbimų portalų.

Ir per kelias dienas jis sumušė kone visus rekordus – per tris dienas jį  peržiūrėjo daugiau kaip 12 tūkst. skaitytojų,  nors paprastai panašaus būsto nuomos skelbimai sudomina keturis kartus mažiau žmonių.

O štai du nuomotojai iš Lonodono, pasitelkę lakią fantaziją, nusprendė pernuomoti laisvą kambarį, esantį viename iš Šiaurės Londono, Green Lanes namų, gana neįprastu būdu – į pagalbą pasikvietę filmo herojų Žmogų-vorą (angl. Spider-Man).

Žmogus-voras mielai pozavo išnuomojamo būsto patalpose: gulintis ant lovos, pasislėpęs vonios kambaryje ar gaminantis maistą.

Šis skelbimas buvo patalpintas interneto svetainėje spareroom.co.uk.

Svetainės direktorius Matt‘as Hutchinson‘as teigė, kad neįprasti kambarių nuomos skelbimai yra tikra atgaiva širdžiai, ypač nekilnojamo turto bumo ar nuosmukio metu. M. Hutchinson‘o teigimu, kai būstas nuomojamas kartu su kitais žmonėmis, skirtingų žmonių charakterių suderinamumas yra kur kas svarbiau nei nuomojamo būsto būklė.

Iš kitų išsiskiriantys skelbimai padrąsina žmones, nes atskleidžia teigiamą būsimų kaimynų būdą. Paprastai ir išnuomoti tokį būstą pavyksta greičiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.