Buto nuomos skelbimas: iki senamiesčio arkliu – vos 4 minutės

Originalus skelbimas, kad nuomojate butą, pritrauks net tų, kurie ir taip turi pastogę, dėmesį. „Sienos tokios geros, kad kaimynų negirdėtumėte, net jei greta apsigyventų grupės „Sepultura“ vokalistas“, – šitaip nuomininkus gundo vienas vilnietis, siūlantis 37 kvadratinių metrų būstą sostinės senamiestyje. Ir dar priduria, kad iki senamiesčio – vos 4 minutės arkliu, jeigu josite prieš eismą.

Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-27 15:00, atnaujinta 2017-11-26 07:32

„Šis butas yra toks jaukus, kad jame įsikūrę žmonės ilgainiui meta darbą ir visai nebeišeina į lauką, nes būti viduje jiems yra tiesiog maloniau“, – giria savo nuosavybę šeimininkas.

„Tai 1 kambario europietiško dizaino šedevras, papuoštas permatomo stiklo ir medinio rėmo langais“, – keistokus pranašumus vardija vilnietis.

Jis pabrėžia, kad 37 kv. metrų erdvė išplanuota taip sumaniai, jog kalbant net girdisi aidas.

„Vonia sujungta su tualetu, tačiau atskirta nuo virtuvės ir svetainės. Kambarį juosia originalūs plintusai, lubos ir sienos – naujos, kaip ir visas pastatas“, – nesiliauja skelbimo portale www.domoplius.lt autorius.

Jis primena, kad butas taip pat turi balkoną, kuriame galima laikyti gėles, kompaktišką žoliapjovę ar vėžlį, o šarvuotos durys apsaugo ne tik nuo ilgapirščių, bet ir trumpapirščių, tačiau jie čia ir taip nepatenka, nes neįveikia dviejų rakinamos laiptinės kodų.

„Šildymas – centrinis kolektorinis su individualia apskaita. Tai reiškia, kad kainuoja pigiau nei alimentai!“ – palyginimų nestokoja nuomotojas.

„O jei vis tik nuspręstumėte išeiti iš šio buto į lauką, jūs liksite sužavėti, kaip arti visko jis yra. Iki senamiesčio centro – vos 10 minučių pėsčiomis, 7 minutės bėgant, 5 minutės dviračiu ir 4 minutės arkliu, jeigu josite prieš eismą“, – atstumą matuoja vilnietis.

O kur dar kiti buto pranašumai! „Visiškai greta – parduotuvė su maloniu kolektyvu, stotis, čeburekinė, kebabinė, picerija ir netgi jaunimo kultūrinių mainų centras „Terasa“. Nuobodžiauti tikrai nebus kada!“

Vilnietis net nedvejoja, kad jo butą nuomininkai čiups it karštas bandeles šeštadienio rytą, tad jam nuomos specialistų pagalbos nė nereikia.

„Neabejokite. Išsinuomokite butą dabar, nes tokio gero pasiūlymo amžinai nelaikysime. Nekilnojamojo turto agentai, vystytojai ir teisti asmenys – nesivarginkite. Apsieisime ir be jūsų“, – užbaigia šeimininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.