Išperkamosios butų nuomos rinkoje – naujovės

Antnaujinta butų išperkamosios nuomos paslauga būsto įsigijimą išsimokėtinai turėtų padarys dar lankstesniu. Bendrovė „Hanner“ paskelbė, kad nuo šiol pradinis įnašas, reikalingas būsto kreditui gauti, galės būti kaupiamas ir projekto statybos metu.

Nuo šiol pradinis įnašas, reikalingas būsto kreditui gauti, galės būti kaupiamas ir projekto statybos metu.<br>V.Balkūno nuotr.
Nuo šiol pradinis įnašas, reikalingas būsto kreditui gauti, galės būti kaupiamas ir projekto statybos metu.<br>V.Balkūno nuotr.
Nuo šiol pradinis įnašas, reikalingas būsto kreditui gauti, galės būti kaupiamas ir projekto statybos metu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo šiol pradinis įnašas, reikalingas būsto kreditui gauti, galės būti kaupiamas ir projekto statybos metu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-11-25 09:55, atnaujinta 2017-04-17 04:09

„Pastaruoju metu daug jaunų žmonių, kurie dar nebuvo sukaupę pradinio įnašo, domėjosi galimybėmis įsigyti naują būstą. Atsižvelgdami į jaunų žmonių poreikius ir galimybes patobulinome „Rent2Buy“ paslaugą ir pasiūlėme dar lankstesnes išperkamosios nuomos sąlygas projekte „B23“.

Šis projektas yra arti miesto centro, atitinka jaunų žmonių poreikius, o šio projekto butų kaina ir jų dydis yra orientuoti į jaunesnius žmones, įsigijančius pirmą būstą“, – teigė „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Praėjusių metų pavasarį „Hanner“ rinkai pasiūlyta išperkamosios nuomos paslauga (Rent2Buy), kai pradinis įnašas sukaupiamas per 24 mėnesius gyvenant išsirinktame bute ir mokant nuomą, pasiteisino. Nuo paslaugos pristatymo momento, „Hanner“ kompanija pasirašė daugiau nei 200 išperkamosios nuomos sutarčių, o pirmieji klientai jau įsigijo savo butus.

Atsižvelgusi į pirkėjų pasiūlymus, bendrovė norintiems įsigyti būstą „B23“ projekte sudarė galimybę pradinį įnašą kaupti dar prieš įsikuriant išsirinktame bute. Bendrovė prognozuoja, jog dar lankstesnės ir patrauklesnės išperkamosios nuomos sąlygos ir šios paslaugos atsiradimas „B23“ projekte padės jauniems žmonėms įsigyjant pirmąjį būstą.

Tiesa, kompanijos siūloma išperkamosios nuomos paslauga reikalauja daugiau išteklių – tiek žmogiškųjų, tiek finansinių.

„Norint teikti tokią paslaugą, reikia skirti daugiau darbuotojų ir laiko buto apdailos ir įrengimo derinimui su klientu, taip pat daug laiko reikia skirti buitinės technikos, baldų pasirinkimui bei kitiems klausimams.

Mūsų pasirinktas kelias yra kiek sudėtingesnis, tačiau tai leidžia klientui pasiūlyti daugiau paslaugų ir galimybių bei geresnes ir lankstesnes sąlygas. Tokiu būdu padedame jaunimui lengviau įsigyti pirmąjį būstą, o naudą matome ilgesnėje perspektyvoje“, – kalbėjo A. Avulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.