Paskelbta geriausia nekilnojamojo turto tarpininkavimo bendrovė Lietuvoje

Nekilnojamojo turto bendrovės „Ober-Haus“ teikiamas paslaugas įvertino tarptautinis kapitalo ir finansų rinkų žurnalas „Euromoney“. Tryliktą kartą organizuojamuose „Euromoney“ apdovanojimuose „Ober-Haus“ pelnė du apdovanojimus ir buvo pripažinta geriausia nekilnojamojo turto (NT) tarpininkavimo ir geriausia turto vertinimo bendrove Lietuvoje.

„Euromoney“: „Ober-Haus“ yra geriausia nekilnojamojo turto tarpininkavimo ir turto vertinimo paslaugų teikėja Lietuvoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Euromoney“: „Ober-Haus“ yra geriausia nekilnojamojo turto tarpininkavimo ir turto vertinimo paslaugų teikėja Lietuvoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2017, 10:24 AM

„Komercinio NT ir būsto departamento sinergija su vertinimo departamentu ir rinkos tyrimų skyriumi užtikrina aukštą mūsų teikiamų paslaugų kokybę ir geriausio klientui sprendimo pateikimą. Visos nekilnojamojo turto paslaugos ir sąveika tarp jų išliks mūsų prioritetas ir ateityje“, – teigia Remigijus Pleteras, „Ober-Haus“ generalinis direktorius.

„Nuosaikus ekspertų skaičiaus augimas, neapleidžiant teikiamų paslaugų kokybės, šiuolaikinė lyderystė ir visos komandos įsitraukimas lemia sklandų įmonės darbą paslaugų srityje. Džiaugiamės „Euromoney“ ir rinkos dalyvių įvertinimu. „Ober-Haus“ ir toliau laikysis pozicijos, jog ne kiekybė, o dėmesys klientui ir paslaugų kokybė lemia sėkmę nekilnojamojo turto paslaugų rinkoje“, – teigia R. Pleteras.

Kasmet rengiamuose „Euromoney“ apdovanojimuose bendrovės vertinamos apklausus tam tikro sektoriaus įmones, šiuo atveju NT ekspertus, plėtotojus, finansų institucijų atstovus. Tyrimo metodologija paremta įmonių tarpusavio vertinimu, kai įmones vertina tiesioginiai jų konkurentai.

„Ober-Haus“ yra stambiausia nekilnojamojo turto paslaugų teikėja Lietuvoje ir Baltijos regione, priklausanti vienam didžiausių Suomijos NT fondų „Realia Group“. „Ober-Haus“ paslaugų paketą sudaro tarpininkavimas perkant, parduodant ir nuomojant komercinį ir gyvenamąjį turtą, nekilnojamojo ir kilnojamojo turto bei verslo vertinimas, konsultavimas bei rinkos tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.