Bjaurusis Vilniaus pastatas per pusantrų metų virto gražuoliu

Ketvirtadienį Vilniaus meras Remigijus Šimašius lankėsi viename aukščiausių Lietuvoje gyvenamųjų pastatų #Tower – apžiūrėjo naujojo sostinės dangoraižio architektūrą ir patalpas, turėjo progos vienas pirmųjų išbandyti ir įvertinti pastate įdiegtas inovacijas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2018, 3:59 PM

„Naujasis dešiniajame Neries krante iškilęs gyvenamasis dangoraižis man asmeniškai simbolizuoja gražesnį ir ambicingesnį Vilnių.

Šiandien jau galime pasidžiaugti gausybe pastaraisiais metais kylančių išskirtinių architektūros statinių dešiniajame Neries krante: viešbučių, verslo centrų, daugiabučių. Esu dėkingas visiems tokiu būdu prisidedantiems prie mūsų sostinės gerovės ir klestėjimo. Bjaurusis ančiukas virto dailia gulbe“,– sakė R. Šimašius. Jis padėkojo vystytojams, kad prieš pusantrų metų perėmė tuo metu merdėjusį apleistą NT projektą ir prikėlė jį naujam gyvenimui.

Daugiabučio patalpas ir jose įdiegtas inovacijas merui aprodęs projektą vystančios bendrovės bendrovės „Irec Baltic“ komercijos direktorius Saulius Kulvietis pabrėžė, kad #Tower nuolat turi ambiciją būti geriausiais, todėl projekte panaudojo ne tik pažangiausias technologijas asmeniniam saugumui, bet ir įdiegė moderniausius sprendimus maksimaliam komfortui užtikrinti.

„Jį pasiekti gyventojui padeda išmanioji namų valdymo programėlė, bendrųjų erdvių atrakinimas pirštu ir kiti civilizaciniai triukai. Be abejonės, kiekvienam žmogui svarbi ir namų lokacija. Nesvarbu, ar žmogui rūpi patogumas pasiekiant mėgstamas vietas anapus upės, atokvėpis paupyje ar nepakartojamas vaizdas, kuriam įvertinti dar nėra sukurtas joks matas. #Tower visa tai suteikia. Džiaugiamės sukūrę tobulą infrastruktūrą šeimai, poilsiui ir pramogai“, – sakė S.Kulvietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.