Kaune žlugo istoriniu galėjęs būti sandoris

Kaune įsikūręs JAV technologijų bendrovės „R1 Revenue Cycle Management“ (R1 RCM) padalinys atsisako bene didžiausio modernių biurų nuomos sandorio Kauno istorijoje ir lieka sename biure, rašo „Verslo žinios“.

Verslo centras BLC.<br>M.Patašiaus nuotr.
Verslo centras BLC.<br>M.Patašiaus nuotr.
Verslo centras BLC.<br>M.Patašiaus nuotr.
Verslo centras BLC.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 15, 2019, 8:53 AM, atnaujinta Mar 15, 2019, 5:18 PM

Įmonė nepersikels į 7,3 tūkst. kvadratinių metrų dydžio biurą SBA koncerno įmonės „Urban Inventors“ plėtojamame verslo centre BLC.

„Tapę tarptautinės kompanijos R1 RCM dalimi, atnaujiname ir plėtros planus. Intensyvaus kiekybinio komandos augimo neplanuojame, didžiausią dėmesį ir energiją skirsime integracijai į R1 RCM sistemas, kokybiniam augimui bei komandos kompetencijos ugdymui, todėl ir toliau liekame veikti dabartiniame biure“, – nurodė R1 RCM paslaugų centro direktorius Lukas Jankauskas.

BLC vystančios SBA grupės įmonės „Urban Inventors“ vadovo Liongino Šepečio komentaras:

„JAV kompanijai „Intermedix“ pakeitus akcininką, o kartu ir plėtros planus Lietuvoje, Kauno verslui atsivėrė galimybė persikelti į naujai statomą vieną pažangiausių laikinosios sostinės verslo centrų. Jo teigimu, daugiau nei 13 tūkst. kv. m ploto verslo kompleksas pačiame miesto centre, prie pat atnaujinamos tarptautinį pripažinimą pelniusios Vienybės aikštės, jau sudomino pusšimtį bendrovių.

Gera vieta tuščia nebūna. Nuo pat projekto pradžios jaučiame aktyvų verslo susidomėjimą BLC projektu. Tas dėmesys natūralus. Progresyvios įmonės jaučia poreikį aukštesnės klasės biurams Kaune, kurių pasiūla laikinojoje sostinėje buvo ribota. O antros tokios patogios, gyvos vietos su fantastiška laikinosios sostinės panorama tiesiog nėra.

Susidomėjimą įsikurti naujame BLC šiuo metu yra pareiškę daugiau nei 50 įmonių ir organizacijų. Bendrovių, su kuriomis toliau deramasi, darbuotojų skaičius svyruoja nuo kelių iki kelių šimtų, o jų biurų ploto poreikiai – nuo 50 iki 3 000 kv. metrų ir daugiau. Buvusiam pagrindiniam nuomininkui pakeitus planus, BLC yra likę kiek mažiau nei 8 tūkst. kv. m ploto nuomai. Planuojama, kad dalis klientų BLC pradės kurtis jau antroje vasaros pusėje, o pats centras bus atidarytas rudenį.

Susidomėjusių įmonių įvairovė atspindi verslo centro lankstumą: BLC atviras priimti ir mažas ir dideles bendroves, nes pastatų išdėstymas ir vidaus architektūros sprendimai suteikia galimybes nuomos plotą pritaikyti individualiai ir leidžia biurui augti kartu su verslu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.