Projekto vystymui imsis sutelktinio finansavimo – rinks 2,5 mln. eurų

Sutelktinio finansavimo platformoje paskelbta galimybė investuoti į Algirdo ir Vilijos Kaušpėdų projektuotą daugiabutį. Skelbiama, kad investicijos į Birštone plėtojamą projektą per 24 mėn. uždirbs 16–22 proc. grąžą (metinės palūkanos – 8–11 proc.).

Išbandys sutelktinį finansavimą projektui viename lankomiausių kurortų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Išbandys sutelktinį finansavimą projektui viename lankomiausių kurortų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2019, 2:36 PM, atnaujinta Sep 23, 2019, 4:12 PM

Planuojama, kad investuotojai projekto įgyvendinimui per mažiau nei mėnesį iš viso suneš iki 2,5 mln. eurų. Investicijos bus užtikrintos pirmos eilės įkeitimu, o paskola projekto plėtotojui sudarys ne daugiau kaip 40,5 proc. visos projekto įgyvendinimo sąmatos.

Bendrovės „Prime Real Estate“ plėtojamas 3 korpusų daugiabučių kompleksas „Birštono vilos“, kuriame numatyta įrengti 73 butus ir 5 komercines patalpas, iškils šalia centrinio Birštono parko ir bus vos 100 metrų atstumu nuo Nemuno.

„Röntgen“ vadovo Martyno Stankevičiaus teigimu, „Birštono vilų“ projektas turi didelį potencialą. Dar ankstyvoje jo stadijoje plėtotojas jau pardavė 24 proc. butų.

„Gerai vertiname ne tik paklausą, tačiau ir plėtotojo patirtį, patį projektą, jo kokybę bei, žinoma, vietą. Pastaroji NT versle yra bene svarbiausia sudedamoji dalis. Dėl minėtų ir daugelio kitų įvertintų aspektų šią investavimo galimybę priskyrėme prie labai mažos rizikos projektų“, – sakė M. Stankevičius.

„Birštono vilos“ yra 4-asis sutelktinio finansavimo platformoje paskelbtas investicinis projektas. Pirmieji du šiais metais buvo sėkmingai užbaigti, o investavusiems į juos buvo išmokėtos numatytos palūkanos.

Anot M. Stankevičiaus, platformoje projektai skelbiami palyginti retai, nes pagrindinis tikslas – dirbti kokybiškai ir nesivaikyti greitų rezultatų.

„Birštono vilų“ plėtojimo finansavimui paskelbta sutelktinio investavimo kampanija yra pavyzdys, rodantis, kad taip finansuoti NT projektus galima ir Lietuvos regionuose, ne tik didmiesčiuose. Svarbu turėti aiškų verslo planą ir patyrusią profesionalų komandą.

„Bankai į regionuose planuojamų NT projektų finansavimą nė nežiūri, todėl net ir stiprioms įmonėms praktiškai neįmanoma tradiciniu būdu gauti paskolą projekto įgyvendinimui. Manau, sutelktinis finansavimas yra patraukli alternatyva, galinti duoti naudos ne tik plėtotojams, bet ir augti norintiems miesteliams“, – aiškino įmonės vadovas M. Stankevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.