NT bendrovė rengs nekilnojamojo turto rinkos apžvalgas sutelktinio finansavimo platformai

Sutelktinio finansavimo platforma „EstateGuru“ ir nekilnojamojo turto kompanija „Ober-Haus“ paskelbė apie bendradarbiavimą teikiant nekilnojamo turto rinkos analizes su išskirtiniu dėmesiu sutelktinio finansavimo platformoms.

Lietuvoje susivienijusios įmonės siūlys sutelktinio finansavimo paslaugą.<br>pixabay.com nuotr.
Lietuvoje susivienijusios įmonės siūlys sutelktinio finansavimo paslaugą.<br>pixabay.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2019, 12:01 PM, atnaujinta Nov 21, 2019, 9:48 AM

Pagrindinės ir sujungtos trijų Baltijos šalių rinkų analizės bus leidžiamos vieną kartą per metus, o mėnesinės abiejų šalių ataskaitos ateityje bus leidžiamos vieną kartą per mėnesį.

„EstateGuru“ yra viena iš nedaugelio sutelktinio finansavimo platformų Europoje, kur kiekviena paskola yra užtikrinta turto įkeitimu, todėl natūralu, jog komandoje turime daug nekilnojamojo turto ekspertų, kurie bendradarbiauja su geriausiomis nekilnojamojo turto kompanijomis. „Ober-Haus“ yra sukaupusi didelę patirtį ir yra lyderiaujanti įmonė rinkoje, todėl sujungus abiejų kompanijų kompetencijas tikime, jog galėsime pasiūlyti geriausios kokybės paskolas ir platų informacijos srautą savo investuotojams“, – komentavo „EstateGuru OU“ grupės pardavimų vadovas Daniilas Aalas.

„Ober-Haus“ visada buvo rinkos lyderiai ir mes tikime, jog sutelktinio finansavimo platformos turi daug potencialo. Besikeičiančiais laikais, kai bankai ne visada yra lankstūs, klientams tenka rinktis kitas alternatyvas, dėl šios priežasties matome sutelktinio finansavimo platformas kaip reikalingą nekilnojamojo turto vystymo įrankį. „Ober-Haus“ kompanijai ši partnerystė reiškia tobulą galimybę žengti naują žingsnį šių dienų realijų link, kai rinkoje be tradicinių bankų ir nekilnojamojo turto kompanijų atsiranda naujų dalyvių“, – pridėjo bendrovės direktorius Audrius Šapoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.