Tauragėje sporto mėgėjai šaltąjį sezoną pasitinka optimistiškai: jau turi kuo džiaugtis

Tauragės gyventojai netrukus galės grįžti ir tęsti mėgstamas veiklas sporto centre „Bastilija“. Kaip informuoja Tauragės savivaldybė, centre jau baigti salės stogo apšiltinimo ir apšvietimo modernizavimo darbai.

Tauragės gyventojai netrukus galės grįžti ir tęsti mėgstamas veiklas sporto centre „Bastilija“.<br>Tauraagės rajono savivaldybės nuotr.
Tauragės gyventojai netrukus galės grįžti ir tęsti mėgstamas veiklas sporto centre „Bastilija“.<br>Tauraagės rajono savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2023, 8:41 AM

Įgyvendinant sporto centro atnaujinimo darbus, buvo išmontuoti seni šviestuvai, pakeistos stogo įlajos, įrengti nutekėjimo vamzdžiai. Apdengus salę ir jos elementus, buvo apšiltintos lubos poliuretano putomis, sumontuotos akustinės lubos, modernūs LED šviestuvai ir nauja elektros skydinė. Dar laukiama užsakyto apsauginio tinklo, kuris bus sumontuotas šiek tiek vėliau.

Nuo šiol sveikatingumo ir sporto komplekso salė bus šviesesnė ir šiltesnė. Bus taupomos šildymui bei apšvietimui skiriamos lėšos.

Sporto centro remonto darbai savivaldybei kainavo 103 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.