Aptriušęs garažas, kurio vertė prilygsta prabangiam namui

Nutriušęs garažas Čelsio rajone, Londone, parduotas už įprasto būsto kainą – 550 tūkst. svarų sterlingų (1,25 mln. litų). Tokia didžiulė suma atrodo nereali paprastai automobilio vietai centriniame Londone, tačiau šį garažą pirkėjas pačiupo, jo net nepradėjus pardavinėti aukcione.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 9:07 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:34 AM

Nors 3 metrų ilgio garažas tinkamas tik automobiliui statyti, jo kaina yra dvigubai didesnė, negu įprasta garažo kaina Didžiojoje Britanijoje, ir siekia įprasto būsto kainą. Šis nekilnojamojo turto objektas buvo pradėtas pardavinėti vos prieš dvi savaites, o parduotas šį ketvirtadienį.

Statinys įkurdintas visai šalia gyvenamųjų namų kvartalo ir užima nedidelę pusės aro teritoriją. Įvairūs investuotojai susidomėjo šiuo garažu, kai praėjusiais metais buvo leista jį paversti gyvenamuoju namu. Tad neseniai parduotas statinys greičiausias bus nugriautas ir vietoj jo išdygs vieno aukšto namas su rūsiu.

Planuojama, jog čia bus įrengti du miegamieji, vonios kambarys, svetainė, virtuvė, sujungta su valgomuoju, svečių vonios kambarys ir terasa.

Šis pirkinys yra dar vienas pavyzdys, kaip perkamos prestižinės vietos centrinėse Londono vietose.

Garažo nuotrauką galite išvysti čia.

Daugiau naujienų apie būstą – mūsų  „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.