Liepsnojanti blogio tvirtovė džiugina ukrainiečių dizainerius

Ukrainiečių dizainerė Irina Galadriel su kompanija sukūrė neįprastų šašlykinių partiją. Puikiai  ir dovanoms  tiksiantis  daiktas yra supakuotas medinėje dėžėje – joje patogu šašlykinę laikyti, o reikalui esant – persivežti į bet kurią vietą, kurioje rengiamas piknikas.

Dalį už parduotas šašlykines gautų lėšų dizainerių kompanija skirs Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.<br>I.Galadriel nuotr.
Dalį už parduotas šašlykines gautų lėšų dizainerių kompanija skirs Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.<br>I.Galadriel nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-03 20:21, atnaujinta 2018-01-05 02:53

Įdomu ir tai, kad dizaineriai sugalvojo savo kūriniui simbolinį pavadinimą „Mordor on Fire“ (Mordoras – anglų rašytojo J.R. Tolkieno epopėjoje aprašyta blogio tvirtovė, esanti Rytuose).

„Patikėkite, tykų vasaros vakarą niekas taip nenuramina nervų, kaip degančio Mordono vaizdas. O nusivežę tokią šašlykinę pas bet kurią kompaniją, garantuoju, sulauksite ovacijų“, – savo socialinio tinklo paskyroje rašo dizainerė.

Šašlykinę patogu laikyti bute, mat  dėl specialios konstrukcijos  suodžiai lieka viduje. Šašlykinės komplekte yra ir pirštinės.

Dėžės dydis – 58/40/10 сm, kaina – 1200 grivinų arba 52,6 euro.

Beje, dizainerių komanda  dalį už šašlykines gautų pinigų  ketina skirti Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.