Liepsnojanti blogio tvirtovė džiugina ukrainiečių dizainerius

Ukrainiečių dizainerė Irina Galadriel su kompanija sukūrė neįprastų šašlykinių partiją. Puikiai  ir dovanoms  tiksiantis  daiktas yra supakuotas medinėje dėžėje – joje patogu šašlykinę laikyti, o reikalui esant – persivežti į bet kurią vietą, kurioje rengiamas piknikas.

Dalį už parduotas šašlykines gautų lėšų dizainerių kompanija skirs Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.<br>I.Galadriel nuotr.
Dalį už parduotas šašlykines gautų lėšų dizainerių kompanija skirs Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.<br>I.Galadriel nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-03 20:21, atnaujinta 2018-01-05 02:53

Įdomu ir tai, kad dizaineriai sugalvojo savo kūriniui simbolinį pavadinimą „Mordor on Fire“ (Mordoras – anglų rašytojo J.R. Tolkieno epopėjoje aprašyta blogio tvirtovė, esanti Rytuose).

„Patikėkite, tykų vasaros vakarą niekas taip nenuramina nervų, kaip degančio Mordono vaizdas. O nusivežę tokią šašlykinę pas bet kurią kompaniją, garantuoju, sulauksite ovacijų“, – savo socialinio tinklo paskyroje rašo dizainerė.

Šašlykinę patogu laikyti bute, mat  dėl specialios konstrukcijos  suodžiai lieka viduje. Šašlykinės komplekte yra ir pirštinės.

Dėžės dydis – 58/40/10 сm, kaina – 1200 grivinų arba 52,6 euro.

Beje, dizainerių komanda  dalį už šašlykines gautų pinigų  ketina skirti Ukrainos karių psichologinės pagalbos centrui.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.