Patarimas, kuriuo nors kartą gyvenime pasinaudos kiekvienas

Veikiausiai kiekvienas turime batų, kuriuos avint patogu tik sėdėti. Kai tokius matuojiesi parduotuvėje, atrodo, patogesnių nėra, bet vėliau jie tarsi sumažėja. Todėl pasinaudokite ir pasidalinkite vertingais patarimais – ką daryti, jei nusipirkote batus, kurie trina, spaudžia ir yra nepatogūs.

Pasinaudokite ir pasidalinkite vertingais patarimais – ką daryti, jei nusipirkote batus, kurie trina, spaudžia ir yra nepatogūs.<br>123 rf nuotr.
Pasinaudokite ir pasidalinkite vertingais patarimais – ką daryti, jei nusipirkote batus, kurie trina, spaudžia ir yra nepatogūs.<br>123 rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2015, 9:17 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:14 AM

Batų vidų suvilgykite spiritu. Apsiaukite batus ir jais pavaikščiokite dvi valandas. Net jei nusipirkote netinkamo dydžio, siūlome pasinaudoti šia procedūra, kuri suminkštins kietas batų vietas.

Plaukų džiovintuvas ir šiltos puskojinės padės greitai ir veiksmingai suminkštinti avalynę.

Ricinos aliejumi sutepkite natūralios ar dirbtinės odos avalynę, kurios seniai nenešiojote. Po to avalynę išvalykite ir pašalinkite ricinos aliejaus likučius – ji maloniai suminkštės.

Batų vidų įtrinkite parafinu (paprasta žvake) ir palikite per naktį. Ryte pašalinkite parafino likučius – nuospaudas pamirškite visiems laikams.

Batą prikimškite drėgno popieriaus (laikraščių) ir palikite, kol visiškai išdžius. Tokios avalynės negalima džiovinti šalia šilumos židinių, ji turi džiūti kambario temperatūros patalpoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.