Namų tvarkytojai siūlo solidų atlygį, bet yra viena pikantiška sąlyga

Londone įsikūrusi įmonė paskelbė ieškanti namus galinčių valyti moterų. Tiesa, su viena pikantiška sąlyga, tai jos turėtų daryti nuogos ir per valandą gautų 45 svarus (apie 52 eurus), skelbia dailymail.co.uk.

Londone įsikūrusi įmonė paskelbė ieškanti namus galinčių valyti moterų. Tiesa, su viena pikantiška sąlyga, tai jos turėtų daryti nuogos ir į valandą gautų 45 svarus, apie 52 eurus, skelbia Dailymail.co.uk.<br>123rf nuotr.
Londone įsikūrusi įmonė paskelbė ieškanti namus galinčių valyti moterų. Tiesa, su viena pikantiška sąlyga, tai jos turėtų daryti nuogos ir į valandą gautų 45 svarus, apie 52 eurus, skelbia Dailymail.co.uk.<br>123rf nuotr.
Panašų skelbimą Lietuvoje kiek anksčiau užfiksavo ir Lrytas.lt žurnalistai.<br>Lrytas.lt nuotr.
Panašų skelbimą Lietuvoje kiek anksčiau užfiksavo ir Lrytas.lt žurnalistai.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 21, 2017, 9:57 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 7:25 PM

Nudistų bendruomenės socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje pasirodžiusiame skelbime buvo teiraujamasi ir ieškoma moterų, galinčių pasiūlyti namų valymo, tvarkymo paslaugas apsinuoginus.

Darbuotojų ieškanti įmonė teigia, kad apsinuoginusios valytojos darosi vis populiaresnės, o apie tai, kad tokios darbuotojos padeda įprastą ir nuobodžią rutiną paversti viena didžiausių pramogų, jau nėra nė ką kalbėti.

„Mes ieškome valytojų moterų, kurios nuogos galėtų tvarkyti privačius namus. Darbe būtų reikalaujama atlikti visus namų ruošai įprastus darbus: reikėtų valyti dulkes, siurbti, laistyti gėlės, pataisyti lovą, į skalbimo mašiną sudėti drabužius, paskui juos išlyginti ir valyti langus“, – rašoma skelbime.

Įmonė, kuri socialiniame tinkle „Facebook“ turi 900 sekėjų, Londone veikia jau 2,5 metų.

Jie patys save laiko Jungtinėje Karalystėje pirmaujančia ir nuogas valymo paslaugas teikiančia įmone.

Anot dailymail.co.uk, „Naturist cleaners“ interneto svetainėje nuogų valytojų kainos prasideda nuo 65 svarų (75 eurų), ir už papildomą valandą kainuoja po 55 svarus (64 eurus). Tačiau manoma, kad realiai įmonė savo darbuotojoms moka kiek mažiau, po 45 svarus (52 eurus) per valandą.

Įmonė taip pat siūlo ir visiškai apsirengusias valytojas, tačiau jų paslaugos jau kainuoja kone perpus pigiau.

„Naturist cleaners“ savo darbuotojas apibūdina kaip gražias, įdomias, protingas moteris, kurios yra nuostabios būti šalia.

Tiesa, neseniai panašų pasiūlymą padirbėti lrytas.lt žurnalistai užfiksavo ir Lietuvoje. Čia, 40-mečiu verslininku prisistatęs vyras, taip pat ieškojo nuogos namų tvarkytojos ir už dieną jai siūlė 300 eurų.

„Dulkių siurbimas, grindų plovimas, indų plovimas, šiukšlių išnešimas pagal galimybes, esant laikui įdėti nešvarius drabužius į skalbyklę, džiovyklę“, – pikantiškame skelbime reikalavo vyras.

Parengė Raminta Rakauskė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.