5 paprasti patarimai, kaip atnaujinti namus šį pavasarį

Kai gamta keičia spalvas ir pilka nusidažo žaliai, kyla natūralus noras ir namams įpūsti daugiau gyvybės.

Tamsiai mėlyna<br>123rf nuotr.
Tamsiai mėlyna<br>123rf nuotr.
Vario spalvos akcentai<br>123rf nuotr.
Vario spalvos akcentai<br>123rf nuotr.
Marmurą imituojantys tapetai<br>123rf nuotr.
Marmurą imituojantys tapetai<br>123rf nuotr.
Nusvirę augalai<br>123rf nuotr.
Nusvirę augalai<br>123rf nuotr.
Mediniai paviršiai<br>123rf nuotr.
Mediniai paviršiai<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 3:33 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:11 AM

Kaip nedarant kapitalinio remonto atnaujinti namus? Ir kokios interjero detalės šį šiltąjį sezoną madingos? „Stilius“ pateikia penkis paprastus, bet ne prastus patarimus, kaip paprastai, bet efektingai atnaujinti namus.

Marmurą imituojantys tapetai. Norite prabangos? Išklijuokite vieną sieną marmurą imituojančiais tapetais. Atrodys ir prašmatniai, ir įdomiai, ir labai madingai.

Nusvirę augalai. Žalią spalvą madas diktuojanti „Pantone“ paskelbė 2017-ųjų spalva. Tad jei ir nedažysite žaliai sienų, suteikite joms madingo atspalvio pagyvindami kambarius svyrančiais augalais. Ir gražu, ir sveika – juk augalai išskiria deguonį, tad kambaryje tvyros šviežesnis oras.

Vario spalvos akcentai. Šį sezoną itin madingas sidabro ir aukso švytėjimas atsispindi ir interjero detalėse. Tad vienas paprasčiausių būdų atnaujinti namus madingomis detalėmis – papuošti juos vario spalvos vazomis, šviestuvais ir kitais variniais akcentais.

Tamsiai mėlyna. Ši spalva šį sezoną naudojama vietoj juodos. Drąsesni dizaineriai ja dažo ir visas kambario sienas. Derinama su šviesiais baldais tamsiai mėlyna atrodo labai prabangiai.

Mediniai paviršiai. Natūralumas – viena karščiausių interjero tendencijų, tad galbūt atėjo laikas pakeisti virtuvę? Jei ketinate tai daryti, pasidairykite į virtuvės komplektus medžio paviršiais. Kaimiško stiliaus, bet labai madingi medžio paviršiai šį sezoną karaliauja virtuvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.