Slankiųjų sistemų naujienos: susižavėsite ne tik patogia drabužine

Šiandien rinkoje apstu standartinių vienodo ar panašaus dizaino slankiųjų sistemų, tačiau siekiantys išsiskirti renkasi individualius gaminius, pabrėžiančius jų gerą skonį ir stilių. Kokybė, patogumas, patikimumas – kertiniai dalykai, kurių tikimės įsigydami spintą ar pertvarą. Būtent šios savybės apibūdina UAB „Vesida“ siūlomas penktos ir šeštos klasės „Premium“ lygio slankiąsias sistemas. Išskirtinis jų dizainas tampa savito namų interjero dalimi, o konstrukcijos detalių patvarumas užtikrins, kad įsigijote tikrai kokybišką ir ilgaamžį gaminį.

 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
 Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
  Raumplus nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (20)

Lrytas.lt

Sep 24, 2018, 8:00 AM, atnaujinta Sep 24, 2018, 12:08 PM

Jeigu ieškote paprastumo, elegancijos ir tuo pačiu galimybės sklandžiai pritaikyti slankiąją sistemą savo namuose, visais atvejais liksite patenkinti pasirinkę „Vesida 5/S1200“. Jos universalumas slypi tame, kad kiekvienas pirkėjas ras savo poreikius atitinkantį produktą: stumdomąsias, varstomąsias ar sulankstomas duris. Slankiųjų durų modelis „S1200“ konkurse „Iconic awards 2016“ Vokietijoje laimėjo prestižinį „Interjero inovacijos“ apdovanojimą.

„Vesida 5/S1200“ modelio durys tiks ne tik spintai ar drabužinei, jas puikiai pritaikysite ir slankiosioms pertvaroms. Šių durų rėmelis itin plonas, tačiau ypač tvirtas ir standus. Tai leidžia sumontuoti net iki 180 cm pločio duris, o siauras profilis neužgožia durų grožio. Galėsite sukurti nepriekaištingą dizainą, kurio nesudarkys masyvios matomos durų konstrukcijos. Tereikia prisiminti, kad vieno durų elemento svoris neturi būti didesnis negu 60 kg, antraip gali kilti keblumų naudojant.

Slankiųjų durų bėgeliai gali būti įtaisyti tiesiog grindų dangoje arba, saugant grindis, įmontuojami lubose – pakabinamos durys važinėja viršutiniu bėgeliu. Pakabinami mechanizmai puikiai išlaiko ir sunkesnes duris, o viršutinį bėgelį galima subtiliai paslėpti po karnizu.

Dėl ratukų su guoliais stumdomosios durys važinėja itin tyliai, jas lengva stumdyti, nėra jokių pašalinių garsų, o pertvarose durų ratukai paslepiami profilio viduje. „Vesida“ visoms mechaninių elementų judančioms dalims suteikia 10 metų garantiją.

Dar vienas išskirtinis „Vesida 5/S1200“ bruožas – medžiagų įvairovė. Šiose sistemose durys gali būti profiliais dalijamos ir vertikaliai, o įsprūdoms siūlomas ne tik jau įprastas stiklas, bet ir akmens masės ar dažyta plokštė, veidrodis, plastikas, plėvelės, tapetai ar kitos dekoro medžiagos. Paskutinis durų dizaino akcentas – stilingos ir dailios rankenėlės.

Sprendimą įsirengti varstomąsias duris dažniausiai priima tie klientai, kuriems svarbu taupyti laiką, vietą ir namuose turėti kuo patogesnę spintą. Varstomosios durys leidžia lengvai pasiekti visus spintoje esančius daiktus ir puikiai tinka siauroms sieninėms nišoms, kur nepavyks įrengti stumdomųjų durų.

Sulankstomos durys „Vesida 5/S1200“ sudarytos iš dviejų sujungtų elementų ir vos matomų bėgelių sistemos, o platus jų atidarymo kampas leidžia maksimaliai išnaudoti spintos erdvę. Puiku tai, kad varstomųjų ir sulankstomų durų paviršius atrodo lygiai taip pat kaip stumdomųjų, todėl šias sistemas galima derinti tarpusavyje.

„Vesida“ nepamiršo ir klasikos gerbėjų, kuriems siūloma stumdomųjų durų sistema „Vesida 6/B“. Jų unikalumą sukuria precizišku raštu išfrezuotos durų plokštės, lyg atkartojančios įsprūdines duris. Jas nudažius bet kuria pasirinkta spalva, padvelkia santūria prabanga, kuri namams suteikia stiliaus ir statuso pojūtį. Patikimi mechanizmai ir iš vidaus plokštes sutvirtinantys metaliniai strypai garantuoja, kad ši sistema pateisins visus reiklaus šeimininko poreikius ir tarnaus jam ilgus metus.

„Vesidos“ keliami aukšti kokybės ir patikimumo standartai leidžia neabejoti gaminių patvarumu, o dėmesys dizaino detalėms privilioja visus, ieškančius individualumo. Nesvarbu, kokiais kriterijais vadovaujasi pirkėjas – nori patogumo ir lakoniškos elegancijos ar siekia, kad interjeras pabrėžtų jų savitą gyvenimo stilių, slankiųjų sistemų gausoje sprendimą ras kiekvienas.

Daugiau informacijos vesida.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.