Kiekvienas namų adresas turi savo užslėptą reikšmę – sužinokite

Numerologija – vienas labiausiai žinomų pseudomokslų. Amerikietė numerologė Felicia Bender įsitikinusi, kad buto ar namo numeris gali tiesiogiai veikti apsistojusiųjų būste gyvenimą. „Kiekvienas adresas skleidžia vibruojančią matricą, kuri kuria namo charakterį“, – aiškina ji.

 123rf.com nuotr.
 123rf.com nuotr.
NT brokeriai pastebėjo, kad paklausus skaičius 5.<br>123rf.com nuotr.
NT brokeriai pastebėjo, kad paklausus skaičius 5.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 1, 2018, 1:04 PM

O atskleidus tą charakterį galima suprasti – tinka jums būstas, kuriame gyvenate, ar ne. Suprantama, nekilnojamojo turto specialistai namus rinktis ragina vadovaujantis kitais faktoriais, tarkime, įvertinus, kas vykdė statybas, koks vaizdas pro langą, kurioje vietoje stovi būstas. Vis dėlto tarp nekilnojamojo turto (NT) brokerių klientų nors ir ne kasdien, tačiau kartais pasitaiko klientų, kuriems tokie argumentai visai neįdomūs.

Olga Akelienė, NT bendrovės „Ober-Haus“ Centro biuro vadovė, lrytas.lt pasakojo, kad jos praktikoje būta klientų, kurie kreipia dėmesį į namo ar buto numerį.

„Įdomu, kad numeris 13 nėra toks nepatrauklus ir gąsdinantis, kaip kad būtų galima tikėtis. Štai kur kas įdomesni ir mažiau patrauklūs yra skaičiai 69 arba 96. Turėjau nemažai klientų, kurie palankų jiems būsto numerį renkasi vadovaudamiesi fengšui. Būna, kad pirkėjai apskaičiuoja, kada palankiausia sudaryti pirkimo sandorį – ne tik kurią dieną, bet ir kuriuo laiku“, – pasakojo O.Akelienė.

Jos kolegei Almai Aukštakalnienei yra pasitaikę, kai klientai, nesužinoję buto numerio, jo net nesirenka ir laukia, kol tikslu buvo numeris bus aiškus ir patvirtintas. „Viename projekte ilgai nesulaukė pirkėjų butas, kurio numeris 777, nors pats butas buvo labai geras ir su geru vaizdu. Pastebėjau, kad paklausus skaičius 5 – vieni klientai pamatę tik buto numerį, jau beveik nusprendė, kad jį pirks“, – prisiminė A.Aukštakalnienė.

NT bendrovės „Inreal“ atstovė Rūta Merčaitienė iš brokerių sužinojo, kad iš tiesų yra žmonių kurie tiki, jog skaičius 13 – blogas, bet yra ir tokių, kurie jį laiko laimingu. „Inreal“ grupės praktikoje Registrų centre yra tekę keisti 13-to buto numerį. Bet buvo ir kitas atvejis, kai pirkėjai butą išsirinko būtent dėl jo trylikto numerio, kuris klientų nuomone, neša sėkmę. Beje, „13“ nėra vienintelis kontraversiškas skaičius. Dar yra skaičius „11“. R.Merčaitienės kolegų praktikoje buvo atvejų, kai klientai nepirko patalpų vienuoliktame aukšte, nes 1-1=0.

NT agentūros „Luminor būstas“ vadovas Audrius Gudanavičius šypsodamasis pasakojo, kad, nors lietuviai nėra prietaringi, vis dėlto brokeriams tekę sutikti klientų, kurie pirkinį tikrino virgulėmis, kiti būsto energiją „tyrė“ įleidę katiną. „Buvo, kad pinigus pradiniam įnašui skolinusi uošvienė ir būstą išrinko. Bet tokių atvejų pasitaiko sykį per dvejus trejus metus“, – teigė A.Gudanavičius.

Tiems, kas tiki

Jei vis dėlto tikite numerologijos galia ar vien iš smalsumo norite pasitikrinti, tinka jums ar ne būsto, kuriame gyvenate numeris, siūlome paprastą F.Bender sumanytą metodiką.

Numerologijoje įprasta didesnius skaičius sumažinti iki vienetų. Gautas skaičius charakterizuoja žmogų ar kurį kitą objektą. Su butų ir namų numeriais – lygiai tas pats.

Jei sumanysite atkoduoti savo būsto charakterį, jo numerį reikia išskaidyti į atskirus skaičius ir juos sudėti. Pavyzdžiui, 32 numerio butą charakterizuos skaičius 5 (3+2=5), 129 butą – skaičius 3 (1+2+9=12, 1+2=3).

Koks daugiabučio namo numeris – visiškai neturi reikšmės. Svarbiausia – buto ar individualaus namo numeris, rašo lenta.ru.

Jei numeris su raidėmis, tarkime 216A, tai raidei reikia parinkti skaičių iš šios rikiuotės: 1 — tai A, J, S; 2 = B, K, T; 3 = C, L, U; 4 = D, M, V; 5 = E, N, W; 6 = F, O, X; 7 = G, P, Y; 8 = H, Q, Z; 9 = I, R. Kaip tikriausiai jau supratote, skaičių, kurį gavote vietoj raidės, reikia pridėti prie buto ar namo numerio skaičių.

Viskas (ne)sudėtinga

Ne paslaptis, kad skirtingose kultūrose laimingi skaičiai skiriasi. Lietuvoje ir daugelyje kitų šalių nelaimingais skaičiais laikomi 13ir 666, Kinijoje – ketvertai, Japonijoje – devynetai. Vienareikšmiškai namui ar butui nelaimingo skaičiaus vis dėlto nebūna.

F.Bender teigimu, namas ar butas, kurio numeris 1, žymi vietą, kur formuojasi nepriklausomumas. Čia gyvenantysis jausis puikiai, jei jo prioritetai – karjera ir asmeninis tobulėjimas, ji ar jis nesibaimina vienatvės. O štai žmonėms, kuriems reikia jaukumo ir ramybės, šis numeris netiks.

Skaičius 2. O šis skaičius, priešingai, idealiai tinka šeimoms su vaikais ar be, geriausiems draugams. Trumpai tariant, tai nepamainomas skaičius norintiems kurti stiprią šeimą.

Numerologijoje yra taip vadinami dominuojantys skaičiai – 11 ir 22, kurie iki vieno skaitmens nesumuojami. 11 namo ar buto šeimininkas daro pažangą bet kurioje srityje, tačiau ypač – dvasiniame tobulėjime. Būtina sąlyga – jis turi padėti kitiems. Numerologė būstą su tokiais skaičiais vadina „apšvietos namais“.

Skaičius 3. Namuose, kurių skaičius, sudėjus visus skaitmenis – 3, netyla juokas. Jų gyventojai kupini optimizmo ir energijos. Čia gera bendrauti, reikštis emociškai, imtis kūrybos. Vienišiams tokie namai netinka. Netinka jie ir tiems, kurie mėgsta pinigus, nes trejetuko namuose jie slysta iš pirštų.

Skaičius 4 tinka tiems, kurie renkasi saugumą ir stabilumą. Šeima, ramus verslo vystymas, laipsniškas kapitalo senatvei kaupimas – visa tai čia pavyksta. Raktinis žodis – konservatizmas. Ketvertas netinkamas mėgstantiems vakarėlius ir mylintiems laisvę.

Tiesa, jei kalbėtume apie skaičių 22, situacija tampa kiek sudėtingesnė. Tarp tokio namo ar buto sienų puikiai jausis rašytojai, architektai ir tie, kurie daug dirba gerinant supančiųjų būtį.

Skaičius 5 – vakarėliams, nuotykiams ir linksmybėms. Suprantama, jis netiks ieškantiems ramybės. Jei jūsų planuose – sukurti šeimą, užsitikrinti stabilią ir šviesią ateitį, tai gyventi būste, kurio skaitmenų suma – 5, nereikėtų.

Anot numerologės, 5 – tai nesaikingumo skaičius, todėl tiek jūs, tiek ir jūsų svečiai gali piktnaudžiauti alkoholiu, narkotikais, pernelyg daug valgyti.

Skaičius 6 kalba apie grožį ir auklėjimą. Jis tinka šeimoms su vaikais. Gyvenantieji bute ar name, kurio skaitmenų suma – 6, jaučiasi apsaugoti. Trūkumas – šeimininkai gali jausti diskomfortą dėl per didelės atsakomybės už aplinkinius ir save perfekcionizmo.

Skaičius 7 – vieta savęs stebėjimui ir savęs pažinimui. Toks skaičius idealiai tinka tiems, kuriems nesvetimos dvasinės paieškos ir prastas siekiantiems karjeros bei pinigų. Su septynetu susigyvens rašytojai, mokytojai ir dėstytojai bei visi tie, kurie nesibaimina vienatvės.

Skaičius 8 mėgstamas kinų. O jei kalbėtume apie namus, kurių skaitmenų suma – 8, tai vieta tiems, kurie siekia valdžios ir didžiulės finansinės gerovės. Šeimininkų prioritetas turi būti pinigai, kitaip jiems gyventi šiuose namuose bus nejauku.

Skaičius 9 tinka tikriems humanistams, pasiruošusiems nuolat dirbti kitų gerovei. Čia valdo pasiaukojimas, skriaudų atleidimas, dvasingumas ir jokio egoizmas.

Jei gyvendami būste nesijaučiate gerai, neskubėkite persikraustyti. Numerologė pataria, kaip galima apgauti likimą. Jums tereikia vidinėje durų pusėje užsiklijuoti tą skaičių, kuris tiktų pagal charakterį ir tikslus.

Tarkime, jūsų buto numeris – 32, vadinasi, tai vakarėliams ir nuotykiams idealiausiai tinkanti vieta. Jei pageidaujate ramybės, jums reikia kitoje durų pusėje priklijuoti aštuonetą, tuomet pagal formulę 3+2+8=13, 1+3=4 gausite ketvertą, o tai – saugumo ir stabilumo energija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.