Kauno scenoje – antras bandymas pervaidinti biografiją

Xaiomi Xaiomi

lrytas.lt

Dec 20, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:46 PM

Ar įmanoma pakeisti savo gyvenimą, pervaidinti jo nepavykusius epizodus, pakreipti įvykių eigą kitaip ir išvengti klaidų, nesėkmių, kančių? Tai klausimai, rūpėję šveicarų prozaikui, dramaturgui Maxui Frischui. Jo pjesės „Biografija: vaidinimas“ premjerą, režisuotą Gintaro Varno, šį savaitgalį vaidina Nacionalinis Kauno dramos teatras. 1974 m. „Biografiją: vaidinimą“ toje pačioje scenoje buvo pastatęs Vytautas Čibiras su aktoriais Kęstučiu Geniu, Gražina Balandyte, Antanu Gabrėnu.

Naujoje premjeroje pagrindinius vaidmenis kuria aktoriai Dainius Svobonas (Kiurmanas), Eglė Špokaitė (Antuanetė) ir Sigitas Šidlauskas (Režisierius). Daugelį puikių mažų vaidmenų atlieka Vilija Grigaitytė, Gintaras Adomaitis, Eglė Grigaliūnaitė ir Edgaras Žemaitis. Scenografija – Gintaro Makarevičiaus, Kostiumai – Aleksandros Jacovskytės, muzika – Vidmanto Bartulio, video autorius – Mikas Žukauskas. Spektaklis trunka dvi valandas.

Daugiau nuotraukų (1)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.