Paryžiaus mados savaitė: iš kosmoso nusileidusi „H&M“ kolekcija

lrytas.lt

2015-03-05 11:02, atnaujinta 2018-01-11 13:43

Paryžiaus mados savaitėje pristatytoje „H&M Studio“ kitam šaltajam sezonui skirtoje kolekcijoje vyravo sportinė ir futurizmo temos.

Tokie supermodeliai kaip Kendall Jenner, Gigi Hadid ir Edia Campbell vilkėjo pagrindinės „H&M“ sezono kolekcijos drabužiais, kurie puikiai derėjo prie kartu dėvimų funkcionalių rūbų bei moteriškų drabužių sluoksnių.

Pristatymo scenoje buvo vaizduojamas mados nusileidimas mėnulyje, podiumas buvo apsuptas erdvėlaivių kolonijos. Stiliaus ikona ir muzikos prodiuserė Caroline De Maigret pradėjo šou, eidama podiumu tarytum pirmoji moteris mėnulyje, kol galiausiai įžengė į kosminę kapsulę, kur gyvai didžėjavo kolekcijos pristatymo metu. „Ši kolekcija pulsuoja gyvybingumu. Man be galo patinka sportiniai ir futuristiniai drabužiai, juos taip paprasta derinti su funkcionaliais lauko drabužiais, gėriuosi metalizuotų audinių ir blizgučių šelmišku žavesiu“, – pasakojo „H&M“ kūrybinė patarėja Ann-Sofie Jahoansson. Sportinę kolekcijos pristatymo atmosferą kūrė užtraukiami švarkai ir striukės bei siauros kelnės, o futuristinio tviskėjimo suteikė metalizuotų siūlų (liurekso) mezginiai ir suknelės, funkcionalūs drabužiai, kaip striukės su gobtuvais ir per priekį užtraukiami moteriški kombinezonai.

Tarp „Grand Palais“ rūmuose Paryžiaus mados savaitės metu surengto „H&M Studio“ pristatymo pirmoje eilėje sėdinčių svečių galima buvo išvysti tokias asmenybes, kaip aktorė Audrey Tautou, daininkę bei modelį Solange Knowles ir aktorę Noomi Rapace. Pristatymui specialiai buvo sukurtas mėnulio peizažas.

2015 m. rudens ir žiemos kolekciją nuo rugsėjo 10 d. bus galima įsigyti 200 parduotuvių ir internetu. Lietuvoje ši kolekcija bus pristatyta atrinktose parduotuvėse Vilniuje (PC „Akropolis“ ir PC „GO9“).

2015-2016 metų šaltajam sezonui skirta „H&amp;M“ kolekcija.<br>„H&amp;M“ nuotr.
2015-2016 metų šaltajam sezonui skirta „H&amp;M“ kolekcija.<br>„H&amp;M“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)
2015-2016 metų šaltajam sezonui skirta „H&amp;M“ kolekcija.<br>„H&amp;M“ nuotr.
2015-2016 metų šaltajam sezonui skirta „H&amp;M“ kolekcija.<br>„H&amp;M“ nuotr.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.