Keliuose - rūkas ir plikledis

Ketvirtadienio rytą eismo sąlygas sunkina rūkas ir plikledis, pranešė Automobilių kelių direkcija.

Šilutės ir Šalčininkų rajonuose yra po 10 proc. sunkiai išvažiuojamų rajoninių kelių. Rajoniniai keliai padengti suplūkto arba puraus sniego sluoksniu, slidūs.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Šilutės ir Šalčininkų rajonuose yra po 10 proc. sunkiai išvažiuojamų rajoninių kelių. Rajoniniai keliai padengti suplūkto arba puraus sniego sluoksniu, slidūs.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-02-21 08:33, atnaujinta 2018-03-11 10:20

Naktį pasnigo ir rytą protarpiais snyguriuoja didžiojoje šalies dalyje. Pietų ir Vidurio Lietuvoje bei Tauragės apskrityje vietomis pusto pažeme. Skuodo ir Šilutės rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas - apie 100 metrų.

Tauragės ir Kauno apskrityse bei Panevėžio rajone ant kelių susiformavęs plikledis. Magistralinių ir krašto kelių dangos didžiojoje šalies dalyje su provėžomis, dėl pustymo, daugiausia atvirose vietose, susidarę sniego liežuviai.

Šilutės ir Šalčininkų rajonuose yra po 10 proc. sunkiai išvažiuojamų rajoninių kelių. Rajoniniai keliai padengti suplūkto arba puraus sniego sluoksniu, slidūs.

Didžiojoje šalies dalyje valomi bei barstomi magistraliniai, krašto ir didesnio intensyvumo rajoniniai keliai.

Apsemtame krašto kelio Šilutė-Rusnė ruože, kurio ilgis - 411 metrų, vandens gylis yra 26 cm. Lengvosioms transporto priemonėms eismas draudžiamas, jas ir žmones VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ perkelia specialiomis transporto priemonėmis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, ketvirtadienio dieną vietomis pasnyguriuos. Aukščiausia temperatūra - nuo 3 iki 7 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl G. Nausėda dar nelaimėjo?