Prie „Darom“ akcijos jungiasi ne tik pavieniai žmonės

Pavasarinė švarinimosi akcija „Darom“ kasmet sulaukia nuo 150 iki 200 tūkst. dalyvių, tarp kurių vis dažniau galima išvysti ne tik aplinka besirūpinančius piliečius, bet ir socialiai atsakingus ir gamtos apsaugai neabejingus įmonių kolektyvus.

Pavasarinė švarinimosi akcija „Darom“ kasmet sulaukia nuo 150 iki 200 tūkst. dalyvių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Pavasarinė švarinimosi akcija „Darom“ kasmet sulaukia nuo 150 iki 200 tūkst. dalyvių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 10:39 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:16 AM

Didžiausias Lietuvoje prekybos įmonių aljansas AIBĖ taip pat kiekvienais metais apjungia savo parduotuvių darbuotojus Lietuvoje ir Latvijoje vieningam rūpesčiui gamta – daugiau nei 140-ies AIBĖ parduotuvių Lietuvoje darbuotojai jau balandžio viduryje prisijungė prie švarinimosi akcijos.

„Prie „Darom“ akcijos mūsų tinklas, siekdamas tapti šio pavasarinio tvarkymosi dalimi, jungiasi jau nebe pirmus metus. Kaskart pritraukiame ne tik vis daugiau aljanse esančių parduotuvių darbuotojų, bet ir gyventojų bendruomenių, – sako bendrovės „Aljansas AIBĖ“ verslo plėtros departamento vadovas Aidas Kaubrys. – Šiandieninis klientas yra itin reiklus ne tik prekybos vietai, prekei, jos kainai, kokybei bei prekinei išvaizdai, bet ir aktyviai domisi parduotuvių pozicija aktualiais visuomenei klausimais – nuo ekologijos, pagalbos žmonėms, paramos vaikams iki dalyvavimo švietimo akcijose. Bendruomeniškumo jausmas bei pilietiškumo aspektas yra labai svarbus tiek vartotojui, tiek ir mums patiems“.

Pasak A.Kaubrio, didmiesčiuose yra sunkiau užmegzti artimą ryšį su pirkėju, kai tuo tarpu mažesniuose Lietuvos miesteliuose pardavėjas dažnai tampa ir draugu, ir patarėju, ir visiems atpažįstamu veidu miestelyje. „Realūs, gyvenimiški pavyzdžiai, skatinantys prisidėti prie šiandien itin aktualaus Lietuvai klausimo – gamtos tausojimo – turi būti prioritetas bet kuriam piliečiui, bendrovei ar valstybinei institucijai, siekiant bendromis jėgomis auklėti jaunąją kartą bei ugdyti sąmoningus ir atsakingus žmones“, – pastebi A.Kaubrys.

Didžiausias parduotuvių skaičiumi Lietuvoje ir Latvijoje prekybos įmonių aljansas AIBĖ įkurtas 1999 m. ir vienija daugiau kaip 300 prekybos įmonių, valdančių per 1000 parduotuvių tinklą Lietuvoje ir Latvijoje. Prekybos įmonių aljanso AIBĖ darbuotojai šiemet tvarkėsi abiejose šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.