Testas. Ar pavyks atsakyti bent į 17 iš 20 klausimų apie tvarumą ir aplinką? Spręsk ir laimėk bilietus

Tvarumas nebėra tik madingas žodis – tai gyvenimo dalis ir kelias, kurį renkasi verslas ne tik dėl ateities, bet ir dabarties. Neretai tvarumą žmonės vis dar sieja tik su ekologija, todėl dar galima išgirsti ne vieną mitą.

Tvarumas.<br>123rf nuotr.
Tvarumas.<br>123rf nuotr.
Tvari ateitis.
Tvari ateitis.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-11-10 15:58, atnaujinta 2023-11-10 16:57

Tačiau tvarių sprendimų naudą gauna ne tik verslas ir darbuotojai, bet visa visuomenė ir gamta. Gyvenate tvariai ir rūpinatės aplinka? Tada šis testas – būtent jums.

Pasitikrinkite, ar tikrai viską žinote apie tvarumą ir aplinką.

Lapkričio 23–25 dienomis pirmą kartą Lietuvoje vyks renginys, siekiantis apjungti verslą, organizacijas ir institucijas bei bėgant metams augti į vieną didžiausių tvarumo temos renginių mūsų šalyje bei drauge kurti tvaresnę ateitį!

Kviečiame pasitikrinti savo žinias ir išspręsti testą. Teisingai išsprendę testą bus apdovanoti bilietais į Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksiančią parodą „Tvari ateitis“.

Parodoje jūsų laukia: tvarūs pakuočių sprendimai, dizaino ir gaminių srityje; jau egzistuojančių tvarių alternatyvų pristatymai visuomenėje, gerosios praktikos pavyzdžiai, įvairios tvarumo dirbtuvės ir dalyvių organizuojamos diskusijos, turinys. Nugalėtojai bus skelbiami lapkričio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.