Orai parodys savo atšiauriąją pusę

Šią savaitę dienomis šiluma nepakils aukščiau 10 laipsnių šilumos, o naktimis sieks ir 8 laipsnius šalčio, LRT RADIJUI pasakojo sinoptikė Natalija Nikolajenko.

Šią savaitę dienomis šiluma nepakils aukščiau 10 laipsnių šilumos, o naktimis sieks ir 8 laipsnius šalčio.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Šią savaitę dienomis šiluma nepakils aukščiau 10 laipsnių šilumos, o naktimis sieks ir 8 laipsnius šalčio.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2017, 12:04 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 5:41 PM

Pirmadienį vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, daug kur numatomi nedideli krituliai, daugiausia – šlapdriba ir sniegas. Temperatūra dieną pakils iki vos 1–6 laipsnių šilumos, vakare vės ir vietomis vėl formuosis plikledis. Pūs nestiprus, bet šaltokas šiaurinių krypčių vėjas.

Antradienį kritulių bus nedaug, debesys sklaidysis, atsiras daugiau pragiedrulių ir naktį temperatūra nukris iki 3–8 laipsnių šalčio. Vietomis susidarys plikledis. Dieną tarp debesų švies saulė ir temperatūra pakils iki 3–7 laipsnių šilumos.

Trečiadienį kritulių tikimybė bus maža, išliks vėsūs orai. Naktį numatomas šaltukas iki 2–7 laipsnių, o dieną bus 3–7 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienį kritulių taip pat nenumatoma, temperatūra beveik nesikeis. Vyraus ramūs, vėsūs orai.

„Penktadienį šalies link artės Atlanto ciklonas ir orai keisis. Naktį žymesnių kritulių tikimybė dar maža, pašals iki 1–6 laipsnių šalčio, o dieną jau daug kur numatomi krituliai, daugiausia – lietus. Pūs gana stiprus, gūsingas vėjas. Įdienojus temperatūra pakils iki 5–9 laipsnių šilumos“, – pasakojo sinoptikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.