Audra „Bella“ sukėlė sumaištį Prancūzijoje ir Didžiojoje Britanijoje

Audra „Bella“ sukėlė sumaištį Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijos šiaurėje, sekmadienį tūkstančiai namų ūkių liko be elektros energijos.

 Audra „Bella“ sukėlė sumaištį Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijos šiaurėje, sekmadienį tūkstančiai namų ūkių liko be elektros energijos.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Audra „Bella“ sukėlė sumaištį Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijos šiaurėje, sekmadienį tūkstančiai namų ūkių liko be elektros energijos.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2020, 4:48 PM

Remiantis agentūros AFP pranešimais, Prancūzijos šiaurėje be elektros liko apie 12 tūkst. namų ūkių, labiausiai nukentėjo Bretanės ir Normandijos pakrantės regionai.

Meteorologijos tarnyba „Meteo France“ įspėjo apie stiprius vėjo gūsius ir aukštas bangas Atlanto vandenyno pakrantėje, o Manšo departamento prefektūra ragino žmones būti atsargius dėl stipraus vėjo.

Prieš pasiekdama Prancūziją audra „Bella“ praūžė didelėje Britanijos salų dalyje, atnešdama smarkias liūtis ir vėjus, kurių greitis siekė iki 112 km/h. Rytinėje Anglijoje, Nortamptonšyre ir Bedfordšyre, buvo užlieti namai. Šalyje sekmadienį vis dar galioja daugiau kaip 100 įspėjimų dėl potvynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.