Astrologės S. Liepienės horoskopas birželio 1-7 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

DVYNIAI (05 21—06 21) Gerai. Norisi apkabinti visą pasaulį.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
DVYNIAI (05 21—06 21) Gerai. Norisi apkabinti visą pasaulį.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

May 31, 2013, 5:08 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:04 AM

Pasikartojimas. Jums atrodo, kad viskas, kas vyksta, jau buvo, kad tai sutapimai, turintys fatališkumo atspalvį. Gal taip yra dėl to, kad kadaise neišsprendėte problemų ir jos grįžo? O gal neišmokote valdyti situacijų, kurios kartais pasitaiko jūsų gyvenime? Kad ir kokia priežastis būtų, bandykite atsiplėšti, paeiti toliau ir pažvelgti į visa tai, kas rūpi, nuo gretimos kalvos.

JAUTIS (04 21—05 21)

Finalas. Paskutinis ratas ilgas ir sunkus, bet jį reikia įveikti ir pasiekti finišą. Gerai, kad yra palaikančių namuose, padrąsinančių ar kartais net verčiančių eiti pirmyn ir nepasiduoti. Nors savaitgalis nebus kupinas įvykių ir pramogų, sugebėsite pasirengti artėjančiai darbo savaitei ir sunkiam, bet reikšmingam žingsniui. Pasistenkite nesuklupti.

DVYNIAI (05 21—06 21)

Gerai. Norisi apkabinti visą pasaulį. Atrodo, kad viskas klostosi laiku ir taip, kaip reikia. Sudarote gerą įspūdį. Nuotaika puiki ir visiškai nepriklauso nuo oro. Svarbu tik tai, kad sėkmę dar prilaikytumėte, išnaudotumėte paskutinius akordus. Dabar nereikia niekieno palaiminimo ar paramos. Viską galite patys. Vis dėlto nenustumkite geradarių toli — po kelių savaičių jums jų prireiks.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Šnekos. Negerai, kai aplinkiniai apkalba ar pernelyg daug pasako. Gal reikia, kad truputį mažiau žinotų? Todėl galvokite, su kuo ir apie ką šnekate. Neklausykite ir svetimų paslapčių. Išplepėsite — nemalonumų turėsite. Savaitgalis nėra labai geras, nes emocijos ima viršų, kyla ginčų, liekate kalti. Todėl daugiau laiko skirkite žolės pjovimui, namų ruošai, o didelius renginius palikite kitiems.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Vadovas. Negalima bausti už kilnumą, net jei tai ir laužo taisykles. Būkite atlaidesni tiems, kas elgiasi ne taip, kaip priimta, ar ne pagal jūsų norus. Kiekvienas turi teisę turėti nuomonę. Norėsite vadovauti, visus surikiuoti, tačiau to padaryti nepavyks. Todėl geriau savo energiją nukreipkite kitų tikslų link — surenkite bendraminčių susitikimą, nedideles varžybas ar tiesiog suburkite draugus prie naminio alaus statinės.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Bitė. Nėra laiko nei malonumams, nei svajonėms apie juos. Tenka suktis greitai, kad viskas būtų atlikta. O laiko vis pritrūksta. Kažkam atostogos, poilsis, o jums — pats medunešis. Tikėtis pagalbos nereikėtų — kai kas nenori, kai kas negali, tretiems nerūpi. Todėl negaiškite laiko įkalbinėjimams. Jei savaitgalį pradėsite išvyka, yra tikimybė, kad darbo savaitė bus šiek tiek paprastesnė.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Nuomonė. Atrodo, kad svarbiausia dabar tai, kas vyksta darbe, ir tai, kaip į tas permainas, trintį ar nesutarimus reaguoja jūsų antroji pusė. Palaikymas ypač džiugintų, bet svarbu, kad niekas nepriekaištautų ir neragintų priimti sprendimų. Pernelyg mažai nuo jūsų priklauso, kaip viskas toliau klostysis. Vis dėlto privalote turėti savo nuomonę net ir tuo atveju, jei nesugebėsite jos apginti.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Dresūra. Dresūros kartais reikia ir žmonėms. Jokie švilpukai, spragtukai čia nepadeda. Būtinos subtilesnės priemonės, ne tokie pastebimi metodai. Gal ir nepavyks tikslo pasiekti greitai, gal jūsų nesupras per vieną užsiėmimą, bet rezultato siekdami kryptingai galite daug laimėti. Svarbu veikti išradingai, stilingai ir nelabai šiurkščiai. Trokštantiems, kad viskas vyktų be jų pastangų, teks nusivilti.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Suktumas. Paklusdami, nutylėdami toli nenukeliausite. Vertėtų susikurti slaptą planą ir nuosekliai judėti tikslų link. Ne viskas pavyks iš karto. Ir nereikia rėkti, kad viską žinote, suprantate, matote. Tegul visi mano, kad net nepastebite, kas iš tiesų vyksta. Problemas spręskite rafinuotai, subtiliai. Geras laikas artėja, leiskite jam prisliūkinti arčiau.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Karas. Jei nepasisekė, tai dar ne pralaimėjimas, greičiau susitaikymas ir tinkamas situacijos įvertinimas. Jums tai nepatinka, nes viskas vyksta ne taip, kaip norėjote. Kita vertus, išlošėte daug daugiau, nei galėjote skelbdami šitą karą. Aišku, veiksmai dar vyksta užnugaryje, bet tai jau nelemia kovos baigties. Tik prisiminkite, kad ir laimėjus visus mūšius karą galima pralaimėti. Ieškokite patarėjo, turinčio diplomatinės patirties.

VANDENIS (01 21—02 19)

Pipirai. Aštru. Tai ne prieskoniai, o tikras gyvenimo išbandymas. Impulsyvumas, nesugebėjimas sustoti gali atvesti iki itin nemalonių pasekmių. Kad ir kaip norėtųsi lėkti ir viską keisti, turite suvokti, kad už viską sumokėsite savo padėtimi ir perspektyvomis. Todėl savaitgalį gerai pagalvokite, pasitarkite, linksmai su draugais pasėdėkite, o tada jau pipirais gyvenimą barstykite.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Filosofiškai. Palanki pozicija — kalbos, svarstymai ir veiklos sumažinimas iki minimumo. Tingulys, neleidžiantis imtis to, ko reikėtų. Daroma tai, kas patinka arba neišvengiama. Ieškosite garantijų, likimo ženklų ir pažadų, kad viskas bus taip, kaip norite. Deja, tokių garantijų nesuteikia niekas. Kita vertus, nereikalaujama, kad verstumėtės per galvą ir būtumėte toks, koks nesate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.