Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 31 d.

Venkite svetimų žmonių ir pernelyg neužsiimkite dalykiniais reikalais – daugiau laiko skirkite sau asmeniškai: juk vis nerandate laiko savo jausmams, norams, poreikiams pažinti, taip pat pabendrauti su tais, kurie jus supranta: draugai gali pasakyti ypatingų, įdomių dalykų apie jus pačius.

Šiandien svarbu netrikdyti niekieno ramybės – pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams.<br>123rf
Šiandien svarbu netrikdyti niekieno ramybės – pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-31 01:01, atnaujinta 2018-03-06 01:42

Šiandien svarbu netrikdyti niekieno ramybės – pasistenkite elgtis ramiai, nesukeldami įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Venkite ginčų ir santykių aiškinimosi, ypač su artimaisiais. Kad ir kuo užsiimsite, remkitės intuicija – taip pasieksite geresnių rezultatų, mat galimos keistos, keblios situacijos, kur logikos dėsniai vargu ar veiks.

Bus didesnė rankų traumų tikimybė. Atsargiau vaikščiokite gatvėmis, būkite atidesni važinėdami dviračiais, nerizikuokite vairuodami – labiau tikėtinos transporto avarijos.

10 val. 8 min. Merkurijus įeis į Vėžio ženklą, kur išbus iki rugpjūčio 8 d. Tai skatins tam tikrą užsisklendimą, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais taps svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas bus emocingesni.

Per pietus ir Marsas pakeis savo padėtį: 13 val. 40 min. įeis į Dvynių ženklą, kur išbus iki liepos 13 d. Tai skatins smalsumą, didesnį poreikį nuolat su kuo nors kontaktuoti. Tiesa, bendraujant gali iškilti netakto problema: sumažės psichologinis jautrumas, mokėjimas prisiderinti prie pašnekovo, juolab oponentą suprasti. Būkite pagarbesni, santūresni, neskleiskite nepatikrintos informacijos – priešingu atveju jus palaikys įžūliais neišprusėliais, diletantais ar paskalų platintojais.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite esamą krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jai kas netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis itin romantiškas, puikus šeimos šventėms, meilės pasimatymams.

Avinas (03 21–04 21). Kol kas situacijos nekontroliuojate, bet ją neblogai jaučiate. Nieko rimta nesiimkite – atidėkite svarbius susitikimus kitai savaitei. Daugiau ilsėkitės, stenkitės ilgiau pamiegoti.

Jautis (04 21–05 21). Situacija nėra stabili, tad aplinkybės dar gali keistis bet kuria linkme. Įsiklausykite į intuiciją, į draugų ir priešų, sutuoktinio įspėjimus, pastabas.

Dvyniai (05 21–06 22). Savo tikslų siekite nepersistengdami. O jei kas nors nepavyks ryte, nenusiminkite – po pietų viskas gali pasisukti jūsų naudai. Jei sumanysite aiškintis kokius nors nesklandumus darbe ar namie, likite taktiški, kantrūs.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas laikas bendrauti su užsieniečiais ir priimti svečius. Tiesa, kad ir kokie optimistiški būtų šio ryto pokalbiai ir gauti pažadai, neskubėkite priimti svarbaus sprendimo iš karto – jau antrą dienos pusę gali kai kas pasikeisti. Tad negirk dienos be vakaro.

Liūtas (07 22–08 23). Neramus laikas: jus vis dar bus lengva išprovokuoti. Beje, tai tinkamas metas nukirsti nereikalingą ryšį, trukdantį jūsų šeimai. Geriau jausitės tik sekmadienį.

Mergelė (08 23–09 23). Šiandien nebus lengva įrodyti savo teisumą, verčiau nesiginčyti ir neįsipareigoti, vėliau kas nors kuo nors ims ir apkaltins. Neblogas laikas romantiškam pasimatymui. Pasistenkite ką nors gero padaryti sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali varginti neaiškios nuojautos, nesuprantamas nepasitenkinimas – tai diskomforto metas, kai padeda išsikrauti, nusiraminti tik įtemptas darbas, didelis fizinis krūvis (geriau namuose, darže, sode).

Skorpionas (10 23–11 23). Tai gana sėkmingas laikas, ypač jei veiksite vieni. Avantiūros turi būti apgalvotos. Meilės pasimatymui geras vakaras.

Šaulys (11 23–12 22). Namuose įtampa slūgsta, o darbe tegu viskas klostosi savaime. Labiau pasaugokite savo sveikatą, venkite nereikalingo bendravimo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nereikėtų daug planuoti, blaškytis dėl antraeilių dalykų ar svetimų rūpesčių. Beje, jums norės padėti ne vienas, tik reikėtų rinktis, iš ko galima priimti pagalbą. Galite sužinoti svarbių, nors ne visai malonių dalykų.

Vandenis (01 21–02 20). Nepraraskite realybės jausmo sužavėti pasiūlymo, kurio seniai laukėte, ar išgirdę komplimentą iš jums labai patinkančio asmens. Būkite dosnesni artimiesiems, ypač sutuoktiniui.

Žuvys (02 20–03 21). Įvairūs nesklandumai darbe, pagaliau netvarka namie gali priversti imtis ryžtingų (blogiausiu atveju – karštakošiškų) veiksmų. Venkite priekaištauti sutuoktiniui. Vakaras tinkamas priimti svečius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.