Astrologės S. Liepienės horoskopas liepos 6-12 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 9:53 PM

Bendravimas. Aplinkui daug žmonių, norinčių bendrauti ir dalytis mintimis. Tik jūs patys neturite kam atverti širdies ar pasitarti. Geriausi pašnekovai dabar galėtų būti studijų draugai ar toli gyvenantys bičiuliai. Neužsisklęskite, kalbėkite, bendraukite, rašykite. Meilė nerūpės — darbai ir rūpesčiai tam nepalieka laiko. Tačiau iškrova vis tiek būtina.

JAUTIS (04 21—05 21)

Ginčai. Trumpa muzikinė pauzė baigėsi. Vėl nauji darbai, kitoks ritmas ir kivirčai. Nesklandumų iškyla ne dėl darbų, o dėl partnerio. Labai svarbu, kurio pozicija namuose stipresnė. Visi žino, kad bendras gyvenimas svarbus kaip darbas, bet pasikartojančios audros verčia tuo abejoti. Nurimkite. Pasirašykite paliaubas bent keletui dienų. Pasistenkite pašalinti priežastis ir neleiskite, kad konfliktuose dalyvautų giminaičiai.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Nuotaika. Niekas nelieka nepastebėtas, o ypač jūs. Ne todėl, kad esate labai protingas. Tiesiog esate šmaikštus, žavus ir geros nuotaikos. Tai nereiškia, kad viskas idealu ar labai gerai, bet sugebate savo išgyvenimus ir net sėkmes maskuoti. Papildomos pareigos, kurios užgriuvo visai netikėtai, kelia rūpesčių. Laimė, jos malonios ir trumpalaikės.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Nuojauta. Pasitikėkite savimi. Tikėkite tuo, ką matote, ką jaučiate. Ir nesvarbu, kad logiško paaiškinimo jūsų nuojautoms nėra. Viskas bus taip, kaip turi būti. Kad ir kokiais dievais tikite, kad ir kokią religiją išpažįstate, suveikia amžinieji visatos dėsniai. Todėl neaštrinkite konfliktų namuose, nesureikšminkite senų žmonių poelgių, būkite atlaidesni vaikams. Viską lems jautrumas ir sugebėjimas plaukti pasroviui.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Žavesys. Jūsų žavesys neblėsta, kad ir ką veiktumėte, kad ir kur pasirodytumėte. Atrodo, lyg kas globotų ar padėtų, nes net patys kvailiausi poelgiai yra traktuojami kaip puikūs. Tai negali trukti amžinai, bet pasinaudoti situacija verta. Gali taip nutikti, kad darbams liks mažai laiko, todėl teks paplušėti naktimis, priešokiais ar viską atidėti. Nepiktnaudžiaukite šiuo sėkmingu laikotarpiu.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Tęstinumas. Sutelkite žmones dėl bendrų tikslų ir suteikite galimybių sau. Nors rezultatus pajusite ne dabar, jie bus matomi tik rugsėjį, jau dabar reikia dirbti. Tiems, kam gyvenimo pertvarkyti nereikia, kieno planai, darbai ir siekiai surašyti užrašų knygelėje, bus paprasčiau. Šiuo metu viskas panašu į tąsą to, kas vyko anksčiau, o ne į naują pradžią.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Radybos. Po ilgų paieškų randama tai, kas buvo išbarstyta. Vieniems tai skolinti daiktai, kitiems prarasti žmonės, o tretiems — atgaivinti jausmai. Džiugina pojūtis, kad viskas savo vietose ir visi namie, todėl leiskite sau atsipalaiduoti, išplaukti į ežerą ar tiesiog patysoti sode ant pievelės. Nesistenkite užsukti darbų rato, jei jis sustojo, bet ir besisukančio nestabdykite.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Meilė ir kelionės. Tai gali būti ir naujų santykių pradžia, ir senų jausmų užtvirtinimas. Nauja patirtis ne tik saulėtoje saloje, bet ir čia, knygyne ar kavinėje po atviru dangumi. Kai viskas viduje banguoja, sunku susikaupti ir siekti rimtesnių tikslų. Vis dėlto būsite priversti tai padaryti. Nepamirškite, kad tie, kas greitai įsimyli, greitai ir atvėsta, o vasarą užmegzti santykiai yra trapūs.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Namai. Kad ir kokie ilgi ar dulkėti keliai būtų, jie visi veda namo. Net ir tuos, kurie buvo išvykę ar nusprendę, kad problemos namuose — ne jų reikalas. Tiesiog dabar toks laikas, kai atsiranda jei ne pareigų, tai kitokių svertų, kurie grąžina prie tradicijų. Vertinimas to, kas sena, turi savo istoriją ir išliekamąją vertę. Daugeliu atvejų sprendimus priimate ne jūs, o tie, kas ilgiau už jus gyvena.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Planai. Norai — kaip visada: kad viskas namuose būtų savo vietose, kad niekas neardytų įprastos dermės. Taip ir bus savaitės pradžioje, o vėliau pradėsite burbėti, sukelsite įtampą ir jausitės dėl to nelaimingi. Visi ir taip stengiasi, todėl nereikia perlenkti lazdos. Darbų nebus daug, viską atliksite laiku, todėl planuokite savaitgalį, džiaukitės tuo, kas vyksta, ir nesigirkite, kad ketinate užkariauti pasaulį.

VANDENIS (01 21—02 19)

Atsargiai. Vis dar atsargiai planuojate, svarstote. Jokių abejonių, tik detalių šlifavimas, ornamento raižymas mažu rėžtuku. Ir visai nesvarbu, ar planai pildysis. Suksite galvą dėl to, kaip viską atlikti, kad uždirbtumėte, turėtumėte laiko sau ir nereikėtų graužtis dėl smulkmenų. Rimti pašnekesiai laukia penktadienį, todėl viską, ką turite atlikti nemalonaus, padarykite iki to laiko.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Galimybės. Kartais esate priversti daryti tai, ką reikia. Ir jūs tai darote — neburbate, nespurdate. Laimė, ateina akimirka, kai galite būti toks, koks norite. Ta akimirka yra dabar. Nutrūksta visos jus laikančios gijos. Likimas — jūsų rankose. Deja, už pasekmes taip pat atsakysite jūs. Savaitė bus intensyvi, kupina pokyčių. Gal tik antradienį ir trečiadienį apėmęs entuziazmas bus kiek nuslopintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.