Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 25 d.

Verta pamiršti visus darbus, rūpesčius, užsimiršti. Aktyviai veiklai netinkamas laikas – nereikėtų koncentruotis į darbus, susijusius su rutina – ši pilnaties diena susijusi su laisve, atsipalaidavimu, gyvenimo džiaugsmu, meile, kūryba. Kur kas daugiau nuveiksite ir geriau jausitės, jei imsitės to, kas malonu, jei galėsite pasiremti kūrybiniu įkvėpimu.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:25 PM

Tiesa, būkite atsargesni spręsdami piniginius, turto reikalus, atidesni informacijai, susijusiai su pinigais, naujovėmis – kai ką galite supainioti. Bendraudami su tais, kuriuos mylite, irgi galite apsirikti – netikėsite tikrais jausmais.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga, danties netekti – artimo žmogaus mirtis, ugnis – apgaulė, klaidos, miškas – atminties praradimas. Košmarai – vidiniai išgyvenimai, lakstyti nuogam – problemų gausa, audringa jūra – konfliktai su mylimu asmeniu.

Blogas ženklas: jei be priežastie gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, namuose pasirodytų tarakonų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių arba pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas tvarkyti finansinius reikalus; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Nieko sunkaus ir nemalonaus nesiimkite, nieko nauja nepradėkite, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Leiskite sau mylėti, džiaugtis gyvenimu. Kad ir kuo užsiimsite, geriau daugiau tylėti, vengti dalytis sumanymais.

Jautis (04 21–05 21). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Griežtai neplanuokite darbų eigos – netikėtai viskas gali keistis. Dėl nieko nebūkite tikri – bloga naujiena gali jums pagelbėti, o gera žinia sutrikdyti planus.

Dvyniai (05 21–06 22). Tai laikas, kai naudinga ką nors paaukoti, iš savęs daugiau pareikalauti. Artimiesiems, mylimam žmogui reikia skirti kuo daugiau dėmesio ir šilumos. Neskubėkite sakyti „ne” jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti kokio nors pasiūlymo, pareigų.

Vėžys (06 22–07 22). Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau, ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis. Venkite ginčų svečiuose, kelionėse, ypač užsienyje su naujais pažįstamais. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Liūtas (07 22–08 23). Galite justi įtampą, nerimą – tai nugalėti nebus paprasta. Neįtarinėkite mylimo asmens, neturėkite išskirtinių lūkesčių: šios dienos planai gali suirti. Nepasiduokite azartui ginčydamiesi, aiškindamiesi santykius, vairuodami automobilį, ką nors pirkdami.

Mergelė (08 23–09 23). Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš kitos pusės, galite rasti tiesą, išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Neskubėkite nusivilti tais, kuriuos seniai pažįstate, ir žavėtis nauju pažįstamu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs ir atsargūs dirbdami, važiuodami automobiliu, pirkdami ar pramogaudami su draugais. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami – bus sunku tesėti duotą žodį. Likite švelnūs ir atlaidūs artimiesiems. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą ir savo darbo vietą.

Skorpionas (10 23–11 23). Smagus laikas, tiesa, nesivelkite į avantiūras – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Nežadėkite nei amžinos meilės, nei greitai grąžinti skolą. Mažiau reikalaukite iš tų, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 22). Ne pats geriausias metas – nesivelkite į šeiminius barnius, nespręskite sudėtingų problemų (ypač meilės ir finansinių). Patartina vengti gausių kompanijų, nepažįstamų asmenų. Labiau pasaugokite turtą, pinigus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nereikia tikėti viskuo, ką girdite – sąmoningai ar per kvailumą, neapdairumą jus gali suklaidinti tiek kolega, tiek draugas ar artimas žmogus. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, nesivelkite į ginčus, konfliktus, konkurencinę kovą. Nerizikuokite prie vairo. Pasisaugokite vagių.

Vandenis (01 21–02 20). Jūsų ramybė, gera nuotaika gali būti sutrikdyta neplanuotų rūpesčių, gresia ir nenumatytos išlaidos. Šiandien jums reikia geros draugijos – labiau pasikliaukite artimu žmogumi, dažniau paklausykite draugų, ir palengva viskas susidėlios.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite energingi, pasitikintys savimi, tad norėsite nuversti kalnus, tik ne visada kur reikia ir kada reikia. Neskubėkite atverti širdies – kol kas reikia laiko pasitikrinti. Investuoti pinigus irgi ne pats geriausias metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.