Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 30 d.

Dvilypis metas, kai sėkmė ir pralaimėjimas greta. Būkite realistai, pasiruoškite netikėtumams. Nesileiskite užvaldomi emocijų dėl kieno nors problemų – dabar tas laikas, kai kiekvienas pats turi rasti išeitį. Kita vertus, jeigu esate viską pasvėrę, tinka pasirašyti sandorius, tvarkyti kitokius piniginius, turto reikalus ir tam rytmetys bus palankesnis. Pasistenkite svarbesnius reikalus sutvarkyti pirmą dienos pusę. Vakarop įtampa augs, kils didesnis noras ginčytis, su visais nesutikti, viešai protestuoti.

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-30 01:01, atnaujinta 2018-03-02 12:48

Ši diena gali atskleisti meilės paslaptis, padėti vieniems įžiebti kaitresnę meilės ugnį, o kitiems nutraukti užvilkintą romaną.

Galimi rūpesčiai dėl kompiuterių, ryšio priemonių, elektros prietaisų. Labiau tikėtinos avarijos, traumos.

Iš pirmadienio į antradienį gerai buvo regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Kosmosas, žvaigždės – laukia nepaprasta ateitis. Deganti ugnis židinyje, krosnyje – geros permainos. Paukščių būrys – kraustymasis į naują vietą.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis įtemptas, konfliktinis – nepalankus svarbiems susitikimams, atsakingiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė.

Avinas (03 21–04 21). Tik gerai apskaičiuota finansinė avantiūra išdegs. Jei nuojauta draudžia veltis į kokį nors reikalą, geriau to nedaryti. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 21). Nepraleiskite progos sutvarkyti svarbaus reikalo. Nuo rytdienos iki savaitės pabaigos jums nepalankios, pavojingos dienos, kai reikia atsidėti vien poilsiui. Šiuo metu bus svarbu apie save suburti daugiau jums gera linkinčių asmenų.

Dvyniai (05 21–06 22). Geriausia laikinai atsiriboti nuo pasaulio ir ramiai ilsėtis (geras ir romantiškas poilsis su mylimu žmogumi prie vandens laukinėje gamtoje). Nereaguokite į provokacijas namie – kas nors iš artimųjų gali jus kiek pašiepti, paerzinti, kad sužinotų tikrąją jūsų nuomonę, kokią nors paslaptį.

Vėžys (06 22–07 22). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos galbūt dėl kieno nors pavydo, blogos akies ar dėl jūsų pačių nemokėjimo pasidžiaugti kolegų sėkme. Tačiau jei būsite nuoširdūs, rasite jus suprantančių ir pasirengusių pagelbėti žmonių. Galite nukentėti per kvailus draugus, netikusius partnerius.

Liūtas (07 22–08 23). Galima tvarkyti svarbius dalykinius reikalus – jus parems kolektyvas, įvertins šefas. Tik nesiimkite spręsti šeiminių problemų – dar labiau apsunkinsite situaciją. Iš artimųjų nesulauksite supratimo.

Mergelė (08 23–09 23). Labiau pasikliaukite savo praktika ir nuojauta, prisiminkite praeities pamokas. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su dideliu turtu, stambiais pinigais. Palanku ieškoti pinigų tolimai kelionei, sveikatai stiprinti. Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei ir lipšnesni sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trauks pavojingi dalykai, mielai velsitės į svetimas problemas. Tik būkite atidūs, kad kitiems pagelbėdami nepakenktumėte sau, savo šeimai. Neblogas laikas sandoriams sudaryti. Nepirkite brangių daiktų be dokumentų ir garantijos.

Skorpionas (10 23–11 23). Daug ką lems partneriai, jūsų santykiai su jais. Dabar pats laikas remtis sąjungininkais, o jų atsiras ir tarp kolegų, ir draugų, ir artimųjų, – jų padedami spręskite ir finansines problemas. Kraštutinumų venkite. Nepriekabiaukite prie sutuoktinio.

Šaulys (11 23–12 22). Klaidų metas. Tiesa, tai suprasite vėliau. Būkite atidūs skaičiuodami, rašydami, vairuodami. Kolegų, viršininkų pastabos padės išvengti nuostolių ir net papildomai užsidirbti. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jums daug kas simpatizuoja – nepraleiskite progos įgyti gerų sąjungininkų ir kitų padedami išspręsti asmenines problemas. Galite sulaukti ugningų meilės prisipažinimų, rimtų pasiūlymų. Nesinešiokite didelės pinigų sumos, nebent pirksite seniai suplanuotą daiktą.

Vandenis (01 21–02 20). Moterims diena smagesnė, vyrams ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, – jūsų iniciatyva bus vienaip ar kitaip apribota. Verta užsiimti namais ir šeima. Būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei. Nepersidirbkite.

Žuvys (02 20–03 21). Neskubėkite apsispręsti – po kurio laiko keisis aplinkybės, be to, ir jūs būsite geriau informuoti. Priešai ar konkurentai gali jus suklaidinti. Nesivelkite į ginčus, nerizikuokite, nelenktyniaukite vairuodami. Pasisaugokite sukčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.