Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 21 d.

Sudėtingas metas, kai sunku kontroliuoti emocijas ir mintis, suprasti ar laiku suspėti. Sunku nepykti, nesiginčyti. Tad ši diena konfliktinė, nepalanki deryboms, dirbti su informacija ir ja keistis, svarbiems susitarimams, reikšmingiems dokumentams pasirašyti. Netinka aiškintis santykių, eiti į meilės pasimatymą. Teks atsakyti už ankstesnes klaidas, neįvykdytus įsipareigojimus, ieškoti būdų, kaip išvengti besikartojančių problemų.

Sudėtingas metas, kai sunku kontroliuoti emocijas ir mintis, suprasti ar laiku suspėti. Sunku nepykti, nesiginčyti.<br>123rf nuotr.
Sudėtingas metas, kai sunku kontroliuoti emocijas ir mintis, suprasti ar laiku suspėti. Sunku nepykti, nesiginčyti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:21 PM

Vakaras ramesnis – 20 val. 16 min. prasidės nusiraminimo, susitaikymo laikas.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo ruošti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, pergalė kovojant su priešais; jei indai į smulkias daleles sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus ramiai, neskubiai veiklai; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Verta nuo visko atsiriboti – nesiduokite įtraukiami į ginčus, konfliktus, intrigas. Ne laikas priimti naujai kraunamą atsakomybę, ypač darbe. Būkite atsargesni su darbo technika, atidžiau tikrinkite informaciją.

Jautis (04 21–05 21). Draugą pažinsi nelaimėje, arba netikėtų praregėjimų laikas, kai staiga atsiskleidžia nesąžiningas bendradarbis, nepatikimas bičiulis. Netinkamas laikas pirkti vertingą buitinę techniką ar rizikuoti pinigais.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepalankus metas – neplanuokite nieko atsakingo (nei pavojingų kelionių, nei reikšmingų susitikimų). Nebūkite formalistai – mokėkite nusiraminti, jei iš esmės viskas gerai. Per daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš aplinkinių.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkus laikas Vėžiams – per daug emocijų ir energijos, kurią sunku kontroliuoti. Tad venkite paviršutiniškų sprendimų, pagrįstų vien emocijomis, – situaciją vertinkite plačiau. Mažiau žadėkite, nepasitikėkite tarpininkais ir patys venkite už ką nors laiduoti. Gali atsirasti kliūčių vykti į suplanuotą kelionę, problemų bendraujant su giminaičiais ar užsieniečiais.

Liūtas (07 22–08 23). Nepalankus, konfliktinis metas – atsipalaiduokite, nusiraminkite. Jūsų nerimas – dažniausiai audra stiklinėje. Vis dėlto reikėtų vengti ginčų, santykių aiškinimosi su partneriais, sutuoktiniu – tai pablogins bendrą situaciją, susilpnins jūsų pozicijas. Būkite apdairūs tvarkydami piniginius reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Nerizikuokite ką nors žadėdami, įsipareigodami, nepažeiskite įstatymų. Galimi netikėti konfliktai ar tiesiog nesusipratimai darbe, įvairios technikos gedimas. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytu automobiliu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakaks įkvėpimo, energijos, būsite darbingi. Tiesa, derėtų atidžiau tikrinti dokumentus prieš juos pasirašant ir laiku skaičiuoti pinigus. Gauti dalykiniai pasiūlymai gali būti naudingi, bet kol kas neskubėkite sutikti – delsimas padės išsiaiškinti povandenines sroves.

Skorpionas (10 23–11 23). Neskubinkite įvykių – dabar didelis pavojus per patiklumą ar lengvabūdiškumą įsivelti į avantiūrą. Bendraudami su vaikais nebūkite labai kategoriški arba visiškai atlaidūs – ir viena, ir kita silpnins jūsų pozicijas, jūsų įtaką atžaloms.

Šaulys (11 23–12 22). Aktyviai veiklai, dalykiniams reikalams tvarkyti nepalankus metas. Labiau gilinkitės į šeimos problemas, spręskite buitines problemas. Visiškai netinka aiškintis santykių (ko nors reikalauti) iš sutuoktinio ar mylimo asmens.

Ožiaragis (12 22–01 21). Keblumai šiandien neišvengiami, ypač per išsiblaškymą. Dažniau prisiminkite, kur dažniausiai klystate, dėl ko nervinatės, imate ginčytis – tai padės išvengti nemalonių situacijų. Tikrinkite informaciją, skaičiuokite pinigus. Žiūrėkite, kur važiuojate, kitaip nuvažiuosite ten, kur žiūrite.

Vandenis (01 21–02 20). Netikėtos finansinės ar teisinės kliūtys gali suardyti esamus planus, ypač jei jie susiję su kelione ar veikla užsienyje. Šiandien gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi – verta palaukti kai kurių permainų. Ginčai su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu gali baigtis santykių nutraukimu, tad ar verta?

Žuvys (02 20–03 21). Galite būti pernelyg įsitempę, ambicingi, net agresyvūs. Mokėkite nepasiduoti įniršiui, nesileiskite užvaldomi nuoskaudos. Venkite provokacijų, kad netaptumėte žaisliuku piktavalio rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu