Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai neturėtų skubinti įvykių, ir tada jiems viskas

Avinai neturėtų skubinti įvykių, ir tada jiems viskas susiklostys kuo geriausiai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Avinai neturėtų skubinti įvykių, ir tada jiems viskas susiklostys kuo geriausiai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 22, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:49 PM

Jaučiams kitą savaitę neverta tikėtis kieno nors pagalbos, nors jums gali jos prireikti sprendžiant profesinius klausimus. Pasistenkite nesiimti rizikingų projektų, kad netektų prašyti paramos, kurios nesulauksite. Neišleiskite iš akių pavyduolių, kurie mėgins sužlugdyti jūsų planus.

Dvyniai turėtų nesikarščiuoti, kad nepakenktų savo dalykiniams planams. Galite pasiekti tam tikrų laimėjimų, bet turite kruopščiai planuoti savo profesinę veiklą ir negaišti laiko menkniekiams. Galimas daiktas, kad turėsite grįžti prie nebaigtų darbų arba rašyti ankstesnės veiklos ataskaitą.

Vėžiai turėtų išanalizuoti tai, kas vyksta aplinkui, ir padaryti išvadas. Venkite darbų, susijusių su finansine rizika. Komerciniais klausimais neišleiskite iš akių nė vienos smulkmenos, kitaip galite apsirikti. Kitą savaitę turėsite daug dėmesio skirti darbui, tai leis išvengti konfliktų su kolegomis ir vyresnybe.

Liūtams prasideda produktyvus naujų laimėjimų laikotarpis. Kitą savaitę turėsite galimybę atskleisti savo sugebėjimus, tik pasistenkite ryžtingai veikti. Atminkite, jog kartais verčiau nusileisti dėl smulkmenų, kad laimėtum svarbiausiais klausimais. Laiku parodytas aktyvumas labai teigiamai atsilieps jūsų šeimos finansinei padėčiai.

Mergelės visą ateinančią savaitę daug bendraus. Kad pajustumėte gyvenimo pilnatvę, jūs panorėsite susitikti su draugais ir aptarti su jais amžinas filosofines temas. Artėjant savaitgaliui jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Naujos pajamos gerokai padidins jūsų materialines galimybes.

Svarstyklės kitą savaitę įspūdingai pademonstruos savo talentus. Ateinantis laikotarpis skatins imtis aktyvių veiksmų. Poilsio dienas praleiskite su artimais žmonėmis, tai ir jums, ir jiems suteiks papildomos energijos. Jūsų dėmesys maloniai nustebins šeimos narius ir padės jiems atgauti dvasinę pusiausvyrą.

Skorpionams teks ne tik palakstyti, bet ir greitai priimti sprendimus. Kaip tik nuo jūsų veiksmų operatyvumo priklausys sėkmė. Būkite visai sąžiningi su savimi, tai leis kontroliuoti bet kokią situaciją. Finansinė padėtis gana stabili, bet būtų ne pro šalį ją pagerinti - atsargiai užsiminkite apie tai vyresnybei.

Šauliai teigiamai užsirekomenduos visuomeninėje veikloje. Visur kur galite tikėtis draugų ir artimųjų paramos. Būkite atlaidūs giminėms, pasistenkite juos suprasti. Artėjant savaitgaliui daugiau dėmesio skirkite namams ir šeimai, negailėkite tam jėgų, jūsų artimieji tai deramai įvertins.

Ožiaragiai turės būti susikaupę ir ryžtingi, kad galėtų žengti į numatytą tikslą. Kitą savaitę duos naudos dalykiniai susitikimai, derybos ir sutarčių pasirašymas. Įvykiai darbe nudžiugins daugelį šio Zodiako ženklo atstovų ir patvirtins, kad jūs ne veltui pasirinkote savo profesiją. Susilaikykite nuo pirkinių, kurie nėra svarbūs.

Vandeniai sutelks daugybę bendražygių. Įgyvendindami savo planus, nebijokite, kad jūsų nesupras, bet aplinkinių pasitikėjimu nepiktnaudžiaukite. Kūrybiškas požiūris į darbą, jūsų originalūs projektai sudomins naujus verslo partnerius ir atvers geras finansines perspektyvas. Bet be reikalo neišlaidaukite.

Žuvys kitą savaitę gali gauti nemažai įdomių pasiūlymų dėl naujo darbo. Neskubėkite priimti sprendimo šiuo klausimu. Jei pažvelgsite į situaciją kitu aspektu, tai pamatysite, kad ir dabartinis jūsų darbas ne toks jau blogas. Sutikite, kad avantiūrizmas dar niekada nebuvo išmintingas ir patikimas patarėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.