Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinams būtų geriausia neturėti reikalo su svetimais pinigais,

Avinams būtų geriausia neturėti reikalo su svetimais pinigais, o savuosius leisti labai taupiai.<br>123rf nuotr.
Avinams būtų geriausia neturėti reikalo su svetimais pinigais, o savuosius leisti labai taupiai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-29 08:00, atnaujinta 2018-03-01 16:39

Jaučių laukia daugeliu požiūrių sėkmingas laikotarpis. Jums bus suteikta galimybė išspręsti materialines problemas. Labai galimas daiktas, kad gausite didesnį darbo užmokestį arba premiją. Meilės fronte kitą savaitę elgsitės labai pragmatiškai, bet tai jums padės galutinai atsikratyti iliuzijų.

Dvyniai pasižymės darbovietėje, jeigu visas jėgas skirs organizacinei veiklai, kurios tikslas - gerinti darbo sąlygas. Apskritai kitą savaitę jus lydės sėkmė. Tad negaiškite laiko - pasiaukojamai dirbkite. Tai jums suteiks šansą palypėti karjeros laiptais.

Vėžiai kitą savaitę turės puikią progą išspręsti daugelį susikaupusių problemų ir grąžinti senas skolas. Būkite aktyvesni, rodykite daugiau iniciatyvos. Seksis tvarkyti reikalus, susijusius su dokumentų įforminimu. Kreipimasis į aukštesnes instancijas duos naudos.

Liūtai kitą savaitę bus ypač komunikabilūs. Tai leis sutvarkyti daugelį reikalų ir realizuoti savo senus planus. Jums nemažai padės partneriai, bičiuliai ir, žinoma, jūsų mylimieji. Artimas žmogus bus patikima jūsų atrama visuose darbuose. Žengti į bendrą tikslą padės visiškas savitarpio supratimas ir meilė.

Mergelėms kitą savaitę daug naudos duos bendravimas su aplinkiniais. Ateinantis laikotarpis bus įdomus tuo, kad daugelis jūsų senų sumanymų bus įgyvendinti. Malonus ir turiningas bus šeiminis gyvenimas. Galimas daiktas, kad su mylimu žmogumi pasuksite kolektyvios kūrybos keliu.

Svarstyklės su draugų ir giminių pagalba gali sėkmingai imtis naujo darbo. Tai tikriausiai bus ne visai naujas projektas, o sumanymas, kurio jūs anksčiau dėl vienų ar kitų priežasčių atsisakėte. Atminkite, kad bet koks darbas pareikalaus maksimalaus susikaupimo. Tik neskubėkite ir nesikarščiuokite.

Skorpionai galės pasireikšti kaip geri vadovai. Padidėjęs dėmesys jūsų asmeniui bus malonus, bet pareikalaus labiau kontroliuoti savo žodžius ir poelgius. Nepasiduokite svetimai įtakai ir neleiskite kitiems lemti savo likimo. Būkite tvirti, kai priimate sprendimus.

Šauliai neabejotinai turi pailsėti nuo darbo. Nieko baisaus nenutiks, jeigu jūs kurį laiką nebespręsite visų problemų. Daugiau dėmesio skirkite savo šeimai ir bičiuliams. Kitą savaitę nesiimkite naujų projektų, tvarkykite einamuosius reikalus ir domėkitės buitiniais klausimais.

Ožiaragių laukia labai aktyvi savaitė, kuri bus susijusi su įvairiomis nestandartinėmis situacijomis. Čia jums pravers jūsų išradingumas. Ateinančiomis dienomis bus teigiamai išspręsti piniginiai klausimai, jeigu jūs neatmesite jokių dalykinių pasiūlymų ir patys aktyviai ieškosite naujų pajamų šaltinių.

Vandeniai turi kontroliuoti savo elgesį. Pernelyg didelis ūmumas gali atsigręžti prieš jus ir pakirsti pasitikėjimo bei savitarpio supratimo santykius su aplinkiniais žmonėmis. Kad taip neatsitiktų, reikėtų atidėti vėlesniam laikotarpiui visus susitikimus, derybas ir kitus viešus renginius.

Žuvims reikiamą pagalbą laiku suteiks artimi žmonės. Galimas daiktas, kad vienas iš jų netrukus jums padės pasirašyti svarbią sutartį, kuri žada nemažą naudą. Vedusiems arba ištekėjusioms reikėtų vengti konfliktų šeimoje, ypač savaitės pabaigoje, mat čia jūs galite pakliūti į nedraugų spendžiamus spąstus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.