Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 5 d.

Pirma dienos pusė – Mėnulio mėnesio pabaiga, tinkama analizuoti praeities veiklą, ką nors užbaigti, grąžinti skolas. Patartina taikytis, atsiprašyti.

Pokyčiai prasidės antrą dienos pusę, kai 14 val. 36 min. stos jaunatis ir prasidės naujas Mėnulio mėnuo.<br>123rf nuotr.
Pokyčiai prasidės antrą dienos pusę, kai 14 val. 36 min. stos jaunatis ir prasidės naujas Mėnulio mėnuo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:36 PM

Pokyčiai prasidės antrą dienos pusę, kai 14 val. 36 min. stos jaunatis ir prasidės naujas Mėnulio mėnuo.

Tai bus puikus metas kurti ilgalaikius planus, aptarti juos su partneriais, artimaisiais.

Tiesa, daug ir su bet kuo bendrauti nereikėtų – tai sekins. Per jaunatį reikia taupyti jėgas, būti saikingiems – nepersivalgyti, vengti svaigalų ir audringų pramogų. Tai metas, kai reikia labiau gilintis į save, suvokti savo esmę.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jeigu dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų arba gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tvarkyti svarbius reikalus; patartina vilkėti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Aktyvusis gyvenimo tarpsnis tęsiasi: verta tęsti kovą už savo reikalą, ieškoti naujų veiklos, sumanymų įgyvendinimo, kūrybinės saviraiškos galimybių. Šiandien nepersidirbkite, nesekinkite savęs, daugiau ilsėkitės. Verta pasitikrinti sveikatą.

Jautis (04 21–05 21). Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pildyti visus savo norus. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Būtinai susitikite su mylimu žmogumi iki 14 val., jei jums reikia susitaikyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite – teks sulaukti mėnesio pabaigos. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite – atidėkite tai bent rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Nors šiandien jums geriau likti pasyviems, jums geriau rytdienai skubių reikalų neatidėti, nes kelias dienas tikrai nebesinorės nieko daryti, nebent užsiimti namais arba ilsėtis.

Liūtas (07 22–08 23). Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Svarbius ir skubius finansinius reikalus patartina sutvarkyti po 14 val. 36 min. Rytą verta aiškintis santykius tiems sutuoktiniams, kurie nori susitaikyti.

Mergelė (08 23–09 23). Šaunus laikas – aplinkiniams paliksite gerą įspūdį, darysite įtaką. Tad jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais antrą dienos pusę. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra tikri savo jėgomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, visa kita atidėkite rytdienai. Prieš apsispręsdami svarbiu klausimu įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams, meilės pasimatymui verta skirti daugiau laiko.

Skorpionas (10 23–11 23). Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs – greitu laiku viskas sugrįš. Tai pajusite jau artimiausiomis dienomis, kai artimieji, draugai, mylimas asmuo ims jumis itin domėtis ir rūpintis.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų ir draugų nuomonę, patarimus ir šiandien daug nuveiksite. Pirmą dienos pusę verta spręsti bendravimo su savo šefu nesklandumus, o vėliau, kai stos jaunatis, verta paaiškinti ir apie ketinimus dėl karjeros.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šaunus metas – jus išgirs, supras, įvertins, pagerbs. Užmegztos pažintys, įvykę susitikimai gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime, bus perspektyvūs, ilgalaikiai. Užsiimkite svarbiausių reikalų tvarkymu, ypač jei jie susiję su užsieniu.

Vandenis (01 21–02 20). Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų – galite persitempti, ypač jei per vasarą nespėjote pailsėti. Palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų.

Žuvys (02 20–03 21). Palanku užmegzti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Pirmą dienos pusę puikus metas taikytis su savo pora – nebijokite parodyti iniciatyvos. Vakare raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.