Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinams bus sunku kontroliuoti savo emocijas ir veiksmus. Kitą

Avinams bus sunku kontroliuoti savo emocijas ir veiksmus.<br>123rf nuotr.
Avinams bus sunku kontroliuoti savo emocijas ir veiksmus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:33 PM

Jaučiai neturėtų nuleisti rankų, jei juos užgriūtų smulkios problemos. Nesutarimus pavyks įveikti ramiai pasišnekėjus. Paaiškės, kad nesėkmė darbe tėra jūsų vaizduotės vaisius. Tačiau būkite atidūs investuodami į finansinius projektus - verčiau ateinančią savaitę to nedarykite.

Dvyniai visa, kas vyks ateinančią savaitę, turėtų vertinti pasitelkę savigarbos jausmą. Nekreipkite dėmesio į nepagrįstus kaltinimus, kurių teks išgirsti. Jeigu sulauksite vyresnybės kritikos, reaguokite į ją ramiai, viršininkų akyse jūs vis tiek geriausias.

Vėžių laukia palanki savaitė, ypač sėkminga bus finansinė veikla. Savaitės pradžioje galite sulaukti nemažų pajamų. Bet būkite budrūs ir dėmesingi formindami dokumentus ir neskolinkite pinigų - taip apsisaugosite nuo nereikalingų konfliktų.

Liūtai kitą savaitę lengvai realizuos savo senus planus. Jūsų entuziazmas, energija ir naujos idėjos stebins aplinkinius, kurie palaikys visas jūsų iniciatyvas ir planus. Ypač tai pajusite darbe - vyresnybė įsiklausys į visas jūsų iniciatyvas ir pasiūlymus, o kolegos ir artimieji padės jas įgyvendinti.

Mergelės kitą savaitę turi elgtis ryžtingai ir visokeriopai išnaudoti naujas galimybes. Galbūt jūs pradėsite naują svarbų projektą, kurio rezultatais po kurio laiko liksite labai patenkinti. Šiomis dienomis rasite šiek tiek laiko ir užsitęsusiems buitiniams namų reikalams spręsti. Pavyzdžiui, smulkiam remontui, kuriam iki šiol vis pritrūkdavo laiko.

Svarstyklėms atsivers naujos galimybės, kurios padės pasiekti teigiamų rezultatų visuose jų reikaluose. Dėl savo žavesio ir gebėjimo pritraukti žmones galbūt ne kartą atsidursite aplinkinių dėmesio centre. Toks malonus bendravimas suteiks galimybę sužinoti daug įdomių ir svarbių dalykų.

Skorpionams reiktų susimąstyti apie ateitį ir sudaryti konkretų artimiausio laikotarpio veiksmų planą. Nuo kitos savaitės jūsų gyvenime prasideda palankus laikotarpis svarbiems sumanymams - daugelį jūsų idėjų pavyks įgyvendinti, kūrybinės idėjos ir iniciatyvos taps įmanomos, pastebimai išaugs jūsų autoritetas.

Šauliai kitą savaitę gali sulaukti netikėtos sėkmės, jeigu tik užuot ėmęsi kelių darbų vienu metu susitelks ties tuo, kas šiuo metu svarbiausia, ir tam skirs visą savo laiką ir jėgas. Artimiausiu metu atsivers galimybė sužinoti daug svarbios informacijos ir praplėsti akiratį.

Ožiaragiams kitą savaitę reiktų skirti finansiniams klausimams spręsti. Jeigu kiltų idėjų, kaip pagerinti savo šeimos gerovę, neatidėliodami jas įgyvendinkite. Ši savaitė bus produktyvi visose srityse. Tokio sėkmingo laikotarpio gali tekti dar ilgai laukti.

Vandeniams kils įvairiausių naudingų idėjų. Dabar pats metas kai kurias jų įgyvendinti, bet tam reiktų susirasti bendraminčių, kurie pritartų jūsų požiūriui ir taptų patikimais partneriais. Tokių žmonių tikrai rasite tarp darbo kolegų ir draugų.

Žuvys kitą savaitę gali pamatyti naujų darbo perspektyvų. Jūsų pastangos įgyvendinti senas idėjas, susijusias su profesine veikla, neliks nepastebėtos vyresnybės ir neabejotinai bus vaisingos. Tiesa, jums teks įdėti nemažų pastangų ir prireiks daug kantrybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.