Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 11 d.

Slegiantis, konfliktinis, destruktyvus metas. Neaišku, ko norisi, ko reikia siekti. Tad ko nors užsimanę neskubėkite – impulsyvumas itin kenksmingas. Tai itin svarbu priimant profesinius sprendimus, tvarkant piniginius, turto reikalus (to šią savaitę geriau nedaryti), bendraujant su vyresniais ar viršesniais už jus žmonėmis (ypač viršininkais, tėvais).

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų, jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų, jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 1:01 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:29 AM

Būkite atidūs, kad jūsų dėmesys, rūpinimasis nebūtų našta kitam. Neskubėkite šiandien siūlytis ir į draugiją – galimas dalykas, kad jūsų draugas ar šiaip pažįstamas žmogus nori pabūti vienas. Tad nepirškite niekam jėga savo nuomonės, pagalbos. Kita vertus, šiandien svarbi kitų žmonių pagalba, patarimai, tad neskubėkite jų atstumti.

Šiandien itin didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Bus trapesni kaulai, dantys, taip pat labiau pažeidžiama galva. Galimi stiprūs galvos skausmai. Bloga diena sergantiems radikulitu, sąnarių, širdies ligomis. Nepatartina kilnoti sunkumų, nešioti lengvai dūžtančių daiktų. Būkite atsargūs ir su degiomis, sprogiomis medžiagomis, peiliais, pjūklais ir kitais aštriais įrankiais. Nepalankus metas taisyti, protezuoti dantis. Ne itin gera diena ir chirurginėms operacijoms. Pasisaugokite vagių.

Patartina nešioti akmenis talismanus ir amuletus.

9 val. 7 min. Venera įeina į Skorpiono ženklą ir bus jame iki spalio 7 d. Ši Veneros padėtis sunkoka moterims, problemiška įsimylėjusiems, nes skatins vidines baimes, nepasitikėjimą partneriu, jausmais. Didės despotiškumas, negailestingumas, pavyduliavimas. Augs įtampa tvarkant piniginius, turto reikalus, nes bus mažai paisoma susitarimų, pamirštami įsipareigojimai. Bet geriausiu atveju Venera Skorpione padeda sėkmingai investuoti pinigus į verslą, tikėtinas pelnas iš spekuliacijų, biržos operacijų.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašančiajam, nulaužti medžio arba krūmo šaką, skinti gėles, jeigu namuose gėlė nuvystų, sugrįžti kur nors išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei jus apvogtų, jei namuose gėlė išsiskleistų, gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems susitikimams, kelionėms, dokumentams tvirtinti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Net jei jausitės pakylėti, nepamirškite, kad jums šis laikas kritinis. Likite kuklūs, santūrūs, ypač darbo kolektyve. Didelė traumų tikimybė – labiau saugokite galvą, kojas ir rankas.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite nusiteikti optimistiškai, kitaip būsite linkę įtarinėti, pulti į neviltį dėl niekų. Gali stigti artimųjų dėmesio, bet neverta priekaištauti, geriau užsiimkite atidėtais darbais.

Dvyniai (05 21–06 22). Vieni nieko neplanuokite – jūsų sutuoktinio ar partnerių ketinimai gali būti visai kiti. Ypač nieko nereikėtų planuoti darbe – šiandien kilusius sumanymus bus sunku įgyvendinti.

Vėžys (06 22–07 22). Įtampa augs, nerimo daugės. Darbe iš jūsų bus daug reikalaujama – nesitikėkite, kad jus supras, atjaus šefas. Galimi tušti, bet skausmingi skandalai su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 22–08 23). Pažvelkite į viską iš šalies – nebūkite smulkmeniški, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Darbe galimos nesėkmės. Venkite viršininko, stenkitės kuo geriau atlikti savo užduotis.

Mergelė (08 23–09 23). Nerizikuokite pinigais ir karjera. Meilės, šeimos santykių srityje bus progų patikrinti savo ištvermę ir išradingumą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali imti nepatikti viskas, kas susiję su sutuoktiniu – norėsis ko nors nepasiekiamo, tobulo. Mažiau tikėkitės dalykinių partnerių supratimo, pagalbos.

Skorpionas (10 23–11 23). Vertėtų atsisakyti svarbių daiktų pirkimo, sunkių, pavojingų darbų ar rizikingos kelionės automobiliu – dažniau ges technika, gali netikėtai pablogėti jūsų sveikata, kilti konfliktų ir su kolegomis, ir su artimaisiais.

Šaulys (11 23–12 22). Pakaks ne tik optimizmo, gerų norų, bet ir pagrindo pykti ant artimųjų. Nuo ryto pasistenkite kuo geranoriškiau nusiteikti – supykus bus sunkiau tvardytis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Rūpesčiai dėl darbo, sveikatos, šeimos, namų, tėvų gali rimtai prislėgti. Svarbių reikalų tvarkymą, meilės pasimatymą atidėkite penktadieniui. Šiandien niekur neskubėkite.

Vandenis (01 21–02 20). Ne laikas rizikuoti karjera, pinigais. Nereikia tikėti viskuo, kas kalbama apie žmogų, kuris jums patinka – apkalbos neturi nieko bendra su realybe, kurioje gyvenate.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite linkę pavyduliauti, be reikalo įtarinėti sutuoktinį. Gresia išlaidos dėl netikėto buitinės technikos, transporto gedimo, kelionės ar sutuoktinio reikalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.