Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 30 d.

Tai pavojingas laikas prieš Saulės užtemimą Skorpiono ženkle (jis bus sekmadienį), tad nepasiduokite provokacijoms, likite ramūs. Bus svarbu nesivelti į kovą, ginčus – nesureikšminkite savo laimėjimų, mokėkite gerbti kito nuomonę. Nesiimkite nieko, kas šaus į galvą, – būsite linkę pervertinti galimybes. Deja, likimas gali iškrėsti piktą pokštą tiek neatsakingiems avantiūristams, tiek linkusiems pernelyg viską suplanuoti, taip pat asmenims, pernelyg pasitikintiems savo valdžia. Nenustebkite, jei gerai parengtas planas sugrius, o pergalė virs pralaimėjimu. Dabar laikas, kai neįmanoma suprasti, kas tikras lyderis ir nugalėtojas.

Būkite lipšnesni su tais, kuriuos mylite, – nedėmesingumas gali būti klaidingai suprastas ir pakenkti jūsų santykiams.<br>123rf nuotr.
Būkite lipšnesni su tais, kuriuos mylite, – nedėmesingumas gali būti klaidingai suprastas ir pakenkti jūsų santykiams.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 12:01 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:00 PM

Tinka imtis reorganizavimo, seniai suplanuotų darbų. Kad ir ką veiksite, svarbu viską deramai parengti, atidžiai patikrinti. Neblogas laikas susitikti su verslo partneriais, žmonėmis, su kuriais sieja bendros profesinės problemos.

Būkite lipšnesni su tais, kuriuos mylite, – nedėmesingumas gali būti klaidingai suprastas ir pakenkti jūsų santykiams.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas. Knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja; žuvis – sėkmė. Blogai plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name – apsaugos praradimas; būti nuogam – neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo arba katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgtųsi ramiai, nebūtų agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas baigti senus darbus; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Problemų daugiau nei galimybių su jomis susidoroti. Tačiau neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite kitos savaitės pradžiai. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų vizitas padės prasiblaškyti, nusiraminti.

Jautis (04 21–05 21). Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – tinkama proga pasikalbėti su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, atlyginimas. Avantiūros nepasiteisins.

Dvyniai (05 21–06 22). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų rezultatų, tačiau laimėjimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti kitai savaitei. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Ne pats geriausias laikas aptarinėti nesklandumus su mylimu asmeniu.

Liūtas (07 22–08 23). Būkite atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, vis dėlto tinka spręsti socialines problemas. Likite pakantūs savo porai.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite atidesni savo nuojautai, įsiklausykite į aplinkinių patarimus, komplimentus – netikėtai atrasite naujų savo talentų. Tai jūsų lyderystės metas – nebus sunku laimėti mūšį, bet ar pavyks išlaikyti pergalę?

Svarstyklės (09 23–10 23). Aktyviai veiklai netinkamas laikas: dabar būtinas poilsis ir ramybė, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – kils puikių idėjų. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Skorpionas (10 23–11 23). Dvilypis metas, kai nesėkmė virsta laimėjimu, o stabilus, patikimas reikalas ima ir sužlunga. Netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai virsti bičiuliškais.

Šaulys (11 23–12 22). Nors pakaks šeiminių rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jūsų įtaka aplinkiniams didės, jus pastebės įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, gero įvertinimo, bet ir naudingų pasiūlymų. Vis dėlto rimtai neįsipareigokite – atidėkite tai kitai savaitei.

Vandenis (01 21–02 20). Sunki diena, kai nelengva pamiršti nerimą, negerą nuojautą ir kasdienius rūpesčius. Bet reikia! Kai atsipalaiduosite, netikėtai viskas savaime išsispręs.

Žuvys (02 20–03 21). Perversmų metas, kai nuo jūsų valios beveik nieko nepriklauso. Tad nebūkite tikri nei dėl pergalės, nei dėl pralaimėjimo – viskas šiuo metu laikina. Dar daug kas keisis ne taip, kaip norėtumėte. Vertinkite sutuoktinio meilę – tai jūsų jėgų šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.