Ką žada žvaigždės lapkričio 19-25 dienomis?

AVINAS

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Nov 19, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:15 AM

Dabartiniai veiksmai nesiderina su jūsų norais ir planais. Kai atrodo, kad sustygavote visus darbus, pakartojote visus nurodymus ir likusį laiką jau galite skirti sau, kažkuriame kampe pradeda graužtis rūpesčių pelė. Įkyriai, nenutildomai. Rasti, kur problema, beveik neįmanoma, o garsas yra.

Nesugebėjimas visko greitai išspręsti veda į neviltį, verčia blaškytis tarp namų ir darbo, darbo ir namų. O graužimas vis tiek girdėti.

JAUTIS

Noras sužinoti, kas pasakė, ką pasakė, kodėl pasakė, užvaldo visą jūsų dėmesį ir nebegalite ramiai gyventi. Tačiau tai neturėtų būti problema, nes tai -- tik miško žvėrelių plepalai. Koks skirtumas, ką sakė lapė, svarbu, kad ta lapė gyvena ne jūsų namuose.

Džiaukitės gražiais dalykais, kurie vyksta aplink jus, dalyvaukite kalėdiniuose pasiruošimuose ir kartkartėmis pagalvokite, kuo pradžiuginsite Kalėdų Senelį, kai jis pas jus užsuks.

DVYNIAI

Kalbėti ir susikalbėti -- tai du skirtingi dalykai. Daug paprasčiau rastumėte kompromisą ir pasiektumėte reikiamą rezultatą, jei neleistumėte kištis į reikalus tiems, kuriems nepriklauso. Ir nesvarbu, kad tas kitas nori tik to, kas geriausia.

Už savo poelgius, kalbas ar pažadus atsakote jūs patys. Santūresniems, taupesniems reikėtų būti ir darbuose. Nešvaistykite turtų, kurie jums dar nepriklauso.

VĖŽYS

Posakis „greitai sužinosi, kur vėžiai žiemoja” gali suveikti ir tiesiogine prasme. Vieni vėžiai žiemoti vyks ten, kur ežerai neužšąla, kiti tyliai sėdės po ledu. Tačiau dar bus ir trečia kategorija -- tie, kurie šokdins namiškius, triukšmaus darbe ir reikalaus dėmesio.

Su pastaraisiais bus sudėtinga. Didysis triukšmas bus savaitės pradžioje, artėjant savaitgaliui išsikvėps. Todėl linkime Vėžių draugams ir bičiuliams kantrybės, o jiems patiems truputį ramiau žiūrėti į kasdienes problemas.

LIŪTAS

Vieniems rūpi kuo daugiau uždirbti, kitiems -- daugiau sutaupyti. Tai nėra tas pat. Būtų gerai, jei namiškiai palaikytų jūsų poziciją, suprastų, kas jums svarbu.

Tačiau dabar toks laikas, kai susitinkama trumpam, pasikandžiojama ir kiekvienas eina savo keliu. Susitaikykite su tuo ir nesistebėkite, jei kitiems pritrūksta noro, iniciatyvos. Ne visi gali vadovauti, ne visi turi neribotą laisvę savo veiksmams.

MERGELĖ

Dar yra noro ir galimybių lėkti pirmyn, yra šansas užgriebti daugiau, nei anksčiau aplinkybės leido. Naudokitės šiuo laimės šuliniu.

Energijos pakanka daugybei sumanymų ir projektų, bet didžiausia tikimybė, kad jie visi nukreipti darbų link. Taip kyla naujų idėjų, sumanymų. Tačiau santykiai su aplinkiniais gali komplikuotis -- jūs nesate linkę dalintis tuo, ką uždirbate ar laimite. Kas jūsų, tai jau jūsų.

SVARSTYKLĖS

Reikia vidinės tvirtybės, kad galėtumėte išlaikyti pastovų gyvenimo ritmą. Atrodo, kad kažkas judina jūsų vertybių ir įpročių pamatus. Atsiradęs nestabilumas neleidžia toliau planuoti gyvenimo. Geras laikas pasakyti aplinkiniams tai, kas jums svarbu, aptarti viską, kas leidžia jaustis saugiai.

Jei nesugebėsite įvardyti problemos, laikui bėgant ji nusineš įprastus ir jums svarbius dalykus. Tai, kas sena, dings, o tai, kas nauja, dar nespės tapti kasdienybe.

SKORPIONAS

Patylėti neįmanoma. Beveik taip pat, kaip neleisti karšto oro balionui kilti. O kilti norisi, trokštate viską pamatyti iš viršaus, atvirai, apžvelgiant ne tik darbo problemas, bet ir bandant pamatyti artimiausias perspektyvas.

Gerai, jei pakilsite pakankamai aukštai, o vėliau minkštai nusileisite. Pasiimkite į šią simbolinę kelionę ir namiškius. Jie turi žinoti, kas jų laukia.

ŠAULYS

Nors dienos atrodo vienodos, situacija sudėtinga, o kartais sunkiai sprendžiama, laikas dabar yra jūsų sąjungininkas. Tai, ko negalite ar nepavyksta padaryti dabar, pavyks padaryti vėliau. Tačiau turite priimti nemalonius, bet reikalingus sprendimus.

Gali būti, kad dėl šių sprendimų kas nors bus nepatenkintas, kiti gal net nukentės. Tačiau viskas nėra taip tragiška, kaip jums dabar atrodo.

OŽIARAGIS

Susirūpinimas kasdienybe, namais atskiedžiamas dideliu darbų kiekiu. Tai leidžia atitrūkti nuo problemų, mąstyti greičiau, racionaliau. Nors mieste jau justi kalėdinė nuotaika, jums dabar darbymetis ir nėra laiko net galvoti apie tai, kad reikia kažką užbaigti, atidėti ar įvertinti besibaigiančius metus.

Vieniems šis laikas gali būti susijęs su meile, kitiems -- su papildomais finansiniais rūpesčiais.

VANDENIS

Išlikti maloniam ir tolerantiškam darosi vis sunkiau. Tie, kurie turėtų atlikti savo darbus laiku, vėluoja. Tie, kurie turėtų pakalbėti, sutarti, aptarti ar patarti, viską užmiršta. Jums tenka papildomas rūpesčių maišas, kurio tempti tikrai nesinori.

Galite jį atrišti ir palikti ten, kur jis yra. Vienaip ar kitaip tos problemos išsibarstys.

Antroje savaitės pusėje prie pasaulio gelbėjimo operacijos prisijungs ir kiti. Nebebūsite tokie vieniši.

ŽUVYS

Lengviau pasakoti apie meilę, dalinti ją nei sulaukti atgalinio ryšio. Pojūtis, kad jūsų pastangos tolygios rūkui, visai nedžiugina. Yra galimybė pakeisti susižavėjimo objektą arba kam nors kitam tapti mūza.

Meilės tema šią savaitę pagrindinė. Aišku, dar teks dirbti, rūpintis namais, vaikais, kai kam -- pinigais. Bet noras gyvenimą paversti spalvingu ir skambančiu bus itin didelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.