Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 19 d.

Pakilimo metas, kai viskas šviesu, aišku ir ima lengvai spręstis susikaupę klausimai, pajuda įstrigę reikalai, kai pavyksta daug ką sėkmingai atlikti, net seną svajonę įkūnyti. Patys būsite ganėtinai energingi, o iš aplinkinių sulauksite ne tik sąmoningo požiūrio į jūsų reikalus, bet ir nuoširdžios pagalbos. Tai gera proga ieškoti sąjungininkų ir talkininkų, tinka užmegzti bendradarbiavimo ryšius.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-19 00:01, atnaujinta 2018-02-20 07:18

Kad ir kuo užsiimsite, verta labiau įsiklausyti į intuiciją, atidžiau vertinti užuominas, konfidencialią informaciją, o esamas problemas spręsti, kaip lieps širdis. Siekite susitaikyti su aplinkiniais, artimaisiais, draugais, mylimu žmogumi – tai gera diena atsiprašyti. Vakaras palankus romantiškai vakarienei, meilės pasimatymams. Įsimylėjusiems, ypač tiems, kurie susipykę, nereikėtų praleisti progos pademonstruoti savo jausmų ir susitaikyti. Būkite atviri ir atkaklūs.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti valgį, turtus, galvos apdangalus, bet blogai pinigus – nuostoliai; ginklus – išbandymai, nelaimės; mirusieji, kapinės – planų suirimas, katastrofos.

Blogas ženklas: jei lūžtų metaliniai instrumentai, jei paukštis jus paženklintų, jei po jumis sulūžtų kėdė ar lova, laiptai, sušlapti, sulyti.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes, rasti pamestą peilį (gerai jį paimti, paliekant toje vietoje monetą), įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su nereikalingais žmonėmis, neteksite jums nereikalingų daiktų, pinigų; rasti aštrų metalinį daiktą – greitai jūsų priešai bus nugalėti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas senoms problemoms spręsti; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis – ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti stiprius jausmus ir apsispręsti.

Jautis (04 21–05 21). Užtarnautų gerų pokyčių metas. Tinka spręsti finansines problemas, geras laikas ir ryžtingam pokalbiui su šefu. Palanku pirkti vertingus, prestižinius daiktus savo namams.

Dvyniai (05 21–06 22). Tai, ką šiuo metu svarstote, bus svarbu ilgam, tad gerai pagalvokite, neskubėkite apsispręsti arba įsipareigoti. Plėskite savo galimybių ir įtakos ribas – pakaks jėgų ir sėkmės jūsų sumanymui įgyvendinti. Ši diena gera ir svarbiam pokalbiui su biurokratu, konkurentu ar giminaičiu, kaimynu, kurio nemėgstate.

Vėžys (06 22–07 22). Pasinaudokite jums siūloma pagalba ir tarpininkavimu, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas. Šios dienos romantiškos pažintys laimingos, perspektyvios.

Liūtas (07 22–08 23). Šviesi diena – nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, ypač partnerių, sutuoktinio, nuomonę apie save ir pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Įveikite jums nepalankių įvykių inerciją!

Mergelė (08 23–09 23). Jus vertins, pripažins. Viskas, kas šiandien įvyks, bus naudinga karjerai. Su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę derėtų kreiptis po pietų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums atsiveria didelės galimybės. Sutelkite visą savo žinojimą, mokėjimą, jėgas, kad dar labiau išplėstumėte savo įtaką plėtodami ne tik profesinius santykius, bet ir asmeninius. Tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi. Vakaras tinkamas viešnagėms, palankus romantiškoms pažintims.

Skorpionas (10 23–11 23). Kad ir kas nutiktų, tik į gera – šiandien naudinga net prarasti, netekti. Gerai tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus. Neblogai jausis ir įsimylėję – vakaras geras romantiškam pasimatymui.

Šaulys (11 23–12 22). Labiau pasikliaukite likimu, pasiduokite srautui ir sulauksite netikėtos pagalbos. Šiandien galite įgyti patikimų sąjungininkų, slaptų gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti įspūdžiui, kurį palieka jūsų žodžiai, manieros.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pasistenkite net pačiame nuobodžiausiame, kukliausiame darbelyje įžvelgti gyvenimo džiaugsmą, prasmę. Spręskite mažas, nykias problemas – kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš nedidelių nesklandumų. Tai puiki diena sudėlioti savo mintis.

Vandenis (01 21–02 20). Pernelyg kuklinatės, neįvertinate savęs ir savo įtakos aplinkiniams. Tai sėkmės metas, kai verta imtis reikšmingų reikalų ir spręsti sunkiai įveikiamas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

Žuvys (02 20–03 21). Jūs reikalingi, mylimi ir vertinami, tačiau esate linkę sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o priekaištus. Jei kas nors šiandien nepavyks, atidėkite tai trečiadienio popietei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.