Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 20 d.

Įkvėpimo laikas, tad nereikėtų griežtai planuoti dienos – improvizuodami daugiau laimėsite. Šiandien itin gerai daryti tai, kas patinka, teikia džiaugsmą, nes tai meilės metas (pagal Mėnulio kalendorių). Liksite teisūs, jei ribosite savo laisvę užsiimdami reikalais ir atsiduosite jei ne mėgstamam darbui, tai bent mylimam asmeniui – tai sustiprins jūsų saitus.

Įkvėpimo laikas, tad nereikėtų griežtai planuoti dienos – improvizuodami daugiau laimėsite.<br>123rf nuotr.
Įkvėpimo laikas, tad nereikėtų griežtai planuoti dienos – improvizuodami daugiau laimėsite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-20 00:01, atnaujinta 2018-02-20 06:47

Vis dėlto diena tinkama reikalams, susijusiems su investicijomis, mokesčiais, draudimu, tvarkyti. Tai palankus metas partneriškiems susitikimams, atnaujinti pažintis, teikti dovanas. Ieškokite sąjungininkų.

Vakare patartina vengti ginčų – pernelyg pastebėsite svetimus trūkumus, bet saviems būsite akli, tad santykių aiškinimasis gali baigtis nelabai objektyviais, nepelnytais priekaištais, kritika.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti muštynes, ginklus – kova su savais ir svetimais trūkumais, blogiu. Jei sapne plaukus nusikirpsite – jums pavyks atsikratyti nereikalingų dalykų savo gyvenime. Bet kokia žaluma – apgaulės, liūdesys. Zuikiai, katės – išgyvenimai. Vanduo – nemalonus santykių aiškinimasis, apkalbos. Valgyti – išbandymai, liga. Būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa. Matyti savo atspindį veidrodyje – jėgų, optimizmo praradimas, įspėjimas dėl blogos įtakos.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei rankose lūžtų darbo instrumentai (ypač dirbant namuose) – gresia išsiskyrimas su artimaisiais, jei jus užpultų šuo, katė – nesėkmė meilėje, sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybė.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną, rasti vaikišką žaisliuką – darna, skalsa namuose; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana palankus, tačiau nederėtų planuoti nieko rizikingo; palankios spalvos – žydra, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Romantiškas metas, leidžiantis jaustis maloniai lengvabūdiškai, atsipalaiduoti. Tinkama diena ir įvairiems reikalams tvarkyti, tvirtinti dokumentus, pramogauti.

Jautis (04 21–05 21). Naudingų susitarimų, tikros pagalbos metas. Spręskite susikaupusias problemas ne vieni – dabar galite prašyti bet ko. Galima maloni romantiška pažintis.

Dvyniai (05 21–06 22). Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas metas, kai reikia drąsiai tikėti savo laime. Geras laikas aktyviai veiklai – padarykite tai, kam seniai nesiryžote. Palankus metas susitarimams, deryboms.

Vėžys (06 22–07 22). Tegu kiti kalba, o jūs mokėkite klausyti. Tik neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti pirmą dienos pusę. Tai laikas, kai mezgasi slapti romanai arba slapti virsta oficialiais. Antra dienos pusė aktyvesnė, sėkmingesnė – po 14 val. gali išsispręsti didelė problema.

Liūtas (07 22–08 23). Suteikite savo jausmams laisvę. Jei turite skubių, svarbių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi, verta tuo užsiimti pirmą dienos pusę.

Mergelė (08 23–09 23). Gera proga koreguoti santykius su šeima ir šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į vadovybę, priimti gautus pasiūlymus. Būkite atlaidesni ir atidesni mylimam žmogui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laimės metas – jūsų nuotaikos puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Kur kas pagerėti gali ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamosios vietos ar darbo pakeitimu.

Skorpionas (10 23–11 23). Įtakingi asmenys jums jaus simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas. Po 14 val. aiškinkitės bendravimo nesklandumus darbe. Būsite linkę be reikalo pykti, kritikuoti mylimą asmenį vakare.

Šaulys (11 23–12 22). Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais. Palanku tvarkyti dokumentus, spręsti juridinius keblumus. Įsimylėjėlių dėmesiui: tinkama proga sužadėtuvėms.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pakilią meilės nuotaiką temdys neįsimylėjusių biurokratų ribotumas, rutina darbe, užduočių banalumas, gendanti darbo technika ar automobilis. Bet jums nestigs pagalbininkų, kurie demonstruos atsidavimą.

Vandenis (01 21–02 20). Nenueiti į pasimatymą ar nepaskambinti mylimam žmogui – neatleistina klaida. Tad vadovaukitės meilės įstatymais, ir viskas susiklostys kuo puikiausiai. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų ir net įsivelti į slaptą romaną (tikėtina, kad darbe).

Žuvys (02 20–03 21). Neišsisukinėkite prieš save ir mylimą žmogų, atvirai pasišnekėkite apie savo jausmus: būsite teisingai suprasti. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą atidėkite antrai dienos pusei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.