Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 22 d.

Iki pat vakaro sudėtingas, įtemptas metas, kai verta atsisakyti neprivalomo bendravimo – venkite asmenų, peršančių savo principus, brukančių savo tiesas. Tai blogas laikas susitarimams, sandoriams, svarbioms finansinėms operacijoms. Pinigų netinka nei skolinti, nei grąžinti.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2013, 12:01 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:42 AM

Bet po 20 val. laukia puikus vakaras, žadantis ypatingų susitikimų, pažinčių su nepaprastais žmonėmis – dėl jų į jūsų gyvenimą ateis laimingos permainos.

Šįryt 5 val. 49 min. Saulė įėjo į Šaulį, ženklą, apdovanojantį optimizmu ir išmintimi. Šaulys skatina didesnį domėjimąsi moralės, religijos klausimais, ieškoti autoritetų. Itin ima traukti tolimos kelionės, bendravimas su užsieniečiais, siekiant pažinti naujas kultūras, religijas. Prasminga rūpintis padėtimi visuomenėje, įtakos, autoriteto stiprinimu, veiklos plėtimu.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jeigu dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis sulūžtų ar jūsų lazda, skėtis, medžio šaką nulaužti, skinti gėles.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki 14 val. itin geras bendrauti, susitikimams, viešnagėms, palankios ir nedidelės kelionės, o antra dienos pusė, ypač vakaras, – sudėtingas laikas, nepalankus pramogauti; sekmadienis dar sudėtingesnis, nepalankus švęsti, kelionėms.

Avinas (03 21–04 21). Nors jausitės geriau nei vakar, neskubėkite pervertinti savo galimybių: impulsyviems, neatsargiems geriau likti namie, svetur rūpesčių nepatirs nebent ramūs, filosofiškai nusiteikę asmenys. Darbe atsiribokite nuo bendravimo su intrigantais, liežuvautojais.

Jautis (04 21–05 21). Prasideda sudėtingas Šaulio metas. Dabar reikėtų atminti, kad slapti priešai ir pavyduoliai budrūs, tad galvokite, ką kalbate, žadate. Niekam negrasinkite – viskas sugrįš. Iki vakaro neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nuo 20 val. bus tikrai smagu, verta susitikti su bičiuliais.

Dvyniai (05 21–06 22). Jausitės neblogai, bet nereikėtų spręsti problemų, susijusių su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Vakare bus smagių staigmenų, džiugių susitikimų, gerų naujienų.

Vėžys (06 22–07 22). Galite padaryti negerų klaidų, tad nieko atsakinga nespręskite. Po 20 val. vėl sėkmingas laikas, kai verta susitikti su jums svarbiais žmonėmis, aptarti savo problemas.

Liūtas (07 22–08 23). Geriau nei vakar, bet dar ne laikas sakyti „op“ (tam tiks rytdiena). Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Šiandien neverta skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų.

Mergelė (08 23–09 23). Ne laikas mėginti laimę, rizikuoti. Venkite ir beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų ir viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite kuklūs: tyliai, kantriai vykdykite savo pareigas, niekam nepriekaištaukite, nieko nespauskite, nemokykite – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu atidėkite.

Skorpionas (10 23–11 23). Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius dalykinius pokalbius atidėkite vakarui. Tai bus puikus laikas viešnagei, susitikimams su svarbiais, įtakingais asmenimis, galinčiais padaryti įtaką jūsų sėkmei, karjerai.

Šaulys (11 23–12 22). Imsite atsigauti: Saulė jau jūsų ženkle. Tiesa, ši diena dar sudėtinga, tad būsite linkę be reikalo nusiminti, susierzinti. Nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti. Svarbius susitikimus atidėkite rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šios dienos problemos bus susijusios su partneriais, sutuoktiniu ir jūsų artimaisiais. Neteiskite, nepykite, nes apsiriksite. Beje, su svetimais neverta dalytis savo dvejonėmis, įtarimais, nuoskaudomis.

Vandenis (01 21–02 20). Būkite pakantesni artimiesiems, kolegoms, atidesni užuominoms, pastaboms. Neišgyvenkite, jei ne viskas seksis. Nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami, ramiai. Būkite atidesni sveikatai.

Žuvys (02 20–03 21). Net jei žinote, kad viskas gerai, jausitės kiek prislėgti. Galite nervintis ir dėl pinigų, ir dėl santykių su mylimu žmogumi, ir dėl vaikų elgesio. Nesiimkite radikalių priemonių padėčiai pataisyti, nes viską galutinai sugadinsite. Pasikliaukite savieiga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.