Astrologės S.Liepienės horoskopas lapkričio 30–gruodžio 6 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

ŠAULYS (11 23–12 22) Paskutiniai akordai. Atrodo, kad tai, ką galėjote padaryti, jau padarėte.
ŠAULYS (11 23–12 22) Paskutiniai akordai. Atrodo, kad tai, ką galėjote padaryti, jau padarėte.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

Nov 30, 2013, 10:14 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:48 AM

Kryptis. Joks vėjas nepadės, jei nežinote, kur uostas. Visai nesvarbu, kiek jėgų ir laiko skiriate savo darbams, asmeniniams sumanymams, siekiams, jei nežinote, kaip turi atrodyti galutinis rezultatas. Ir tai ne vizualizacijos pamoka, o patarimas, kad dabar reikia žinoti, dėl ko stengiatės. Būtina jausti judėjimo kryptį. Dabar dar galite viską koreguoti, laisvai tvarkyti turimas lėšas. Kitą savaitę tokios galimybės nebus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Atsakomybė. Nors neprašėte, nesisiūlėte, jums užkrovė papildomą atsakomybės naštą. Burbėti burbate, bet negalite sakyti, kad tai jums nepatinka. Juk svarbiausia, kad jumis pasitiki. Tai neatitraukia nuo kasdienių darbų, ginčų ar laisvalaikio su draugais, bet dideliais laimėjimais, dovanomis ar prizais irgi nekvepia. Panašu į ištikimybės išbandymą. Jūs jį išlaikysite net nesistengdami.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kurtumas. Tai ne liga. Neprigirdite tik tuomet, kai kalbate su giminaičiais. Jūs negirdite, nes nenorite girdėti patarimų, svarstymų, kaip jums reikia gyventi. Juk puikiai žinote patys. Nors visi nori padėti, jums to nereikia. Tikėtina, kad rasite naujų užsiėmimų, laisvalaikio pramogų. Vieniems tai bus vakarai baseine, kitiems – teniso aikštyne. O kai kas tiesiog lepinsis sūkurine vonia.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Siūlas. Plonytis siūlas, rišantis praeitį ir dabartį, labai stipriai įsitempia. Jaučiatės atsakingi dėl daugybės kasdienių dalykų: namų, vaikų, finansinių įsipareigojimų. Ir gerai, nes tai ryšys, kuris jus laiko. Pabandykite šiek tiek atleisti tą siūlelį, kad jis netrūktų, raskite bent akimirką, kad viską įvertintumėte. Tik pakeisti ką nors iš pagrindų neturėsite galimybės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Vadovas. Gera jaustis padėties šeimininku. Nors žinote, kad tai laikina, vis tiek malonu. Jei jums pavyks šią situaciją išlaikyti kuo ilgiau, atsiras galimybė imtis svarbesnių pareigų, o kai kam ir įžengti į naujas teritorijas. Tik nepamirškite, kad norėdami vadovauti turite ir patys tobulėti, eiti į priekį. Vien žavesio nepakaks.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pauzė. Laikas, kai viskas tarsi baigiasi. Kaip smėlio laikrodyje, kai smiltys išbyra, o laikrodis dar neapverstas. Tokia akimirka išsitęsia iki savaitės. Apvertus laikrodį viskas bus kitaip, prasidės kitas etapas. O kol kas dar turite galimybę baigti tai, kas pradėta, padaryti, kas būtina, įvertinti, kas buvo, ir planuoti ateitį. Tiesiog laukia naujas etapas. Ir nesvarbu, ar esate jam pasirengę.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Veikla. Intensyvus laikotarpis, kai veikla yra būtina. Ir nesvarbu, kad viskas pagrįsta daugiau šnekomis ir pažintimis, o ne įdirbiu. Jei yra galimybė, reikia ja naudotis. Gali būti, kad varomoji jėga bus smalsumas. Seksis viskas. Prisiimant įsipareigojimus vertėtų būti atsargesniems – laikui bėgant pasirodys, kad buvo užsigriebta per daug. O kol kas ne tik galite ir norite daug, bet ir turite. Tik netingėkite dirbti.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pinigai. Finansiniai sprendimai – labai svarbūs. Ir nereikia purkštauti, jeigu kas nors sako, kad tokio jūsų požiūrio nesitikėjo. Dabar svarbu ne tik pinigai, bet ir tai, kur juos išleisite, ką pirksite, kaip vertinsite tai, ką turite. Ši savaitė leidžia ne tik imtis naujų taupymo būdų, bet ir atskleidžia jūsų verslumo galimybes. Gerai pagalvokite, kam ir kiek galite duoti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Paskutiniai akordai. Atrodo, kad tai, ką galėjote padaryti, jau padarėte. Dabar yra du keliai: arba viskas eisis savaime, be didesnių pakilimų ir nuosmukių, arba pakeisite savo veiklos kryptį. Abu variantai yra geri. Juo labiau kad prasideda bendradarbiavimo laikotarpis – rezultatus lems pasirinkta komanda. Todėl baigdami vieną etapą ir pradėdami kitą viską apsvarstykite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sūris. Skaniausias sūris – pelėkautuose. Tai žino visi. Ar išdrįsite rizikuoti, ar leisite sau imtis abejotinos veiklos, priklauso nuo vidinių svertų. O noro ir pagundų bus. Jei labai ilgai galvosite, sūris praras skonį arba jį nugvelbs iš pat panosės. Labiausiai tikėtina, kad sūriu kvepės darbai. Namuose bus paprasčiau, nes gerai žinote, kur desertas, o kur košė.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sutartys. Jų būna visokių: rimtų, solidžių, lengvabūdiškų, panašių į pokštą, ilgalaikių. Yra tikimybė, kad šią savaitę pavyks įvykdyti viską, dėl ko susitarsite. Ir nesvarbu, kad juokavote, kad iki galo neapsvarstėte ar priėmėte tai impulsyviai. Jums tiesiog reikia žinoti, kad viską būtina atlikti. Labai svarbu būti atviriems ir teisingiems. Būkite malonūs ir nemeluokite.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Maratonas. Bėgimas – puikus dalykas, kai nereikia bėgti pačiam. Gal ši savaitė ir nėra maratonas, tačiau sustoti galėsite tik trumpam. Tempas didelis, o darbų ir rūpesčių – daug. Deja, kaltinti nėra ko, nes visa tai pasirinkote patys. Ko norėjote, tą ir gavote. Jei pavyks patekti į pirmą finišavusiųjų penketuką, būsite nugalėtojas. Jei ne, vis tiek būsite smarkiai pasistūmėję į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.