Talismanai Zodiako ženklams 2014 metams

Avinas

Sužinokite, koks talismanas kitais metais jus saugos.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, koks talismanas kitais metais jus saugos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-25 15:16, atnaujinta 2018-02-19 17:01

Su savimi visada turėti blizgančią monetą - geriau būtų kokia nors reta. Ją galima laikyti piniginėje, nešioti ant grandinėlės arba prikabinti prie pakabučio. Ji turi pritraukti Avinui turtą!

Jautis

Nuo piktų priešų kėslų gimusius po Jaučio ženklu geriausiai apgins dramblys ar bulius. Todėl namuose būtinai laikykite iš medžio ar akmens išskaptuotas šių gyvūnų statulėles arba įsigykite pliušinį draugą - minkštą žaislą.

Dvyniai

Jų 2014 metų talismanas - auksinis arba sidabrinis raktelis. Jis atrakins ne tik bet kurias duris, bet ir širdį žmogaus, kuris patinka Dvyniams. Šį raktelį jie turi nešiotis su savimi visus 2014-uosius.

Vėžys

Kriauklelė iš jūros dugno - geriausias Vėžio talismanas 2014-aisiais. Šis daiktelis trapus kaip ir laimė. Todėl su kriauklele reikia elgtis atsargiai, nesulaužyti - ir tuomet viskas bus gerai.

Liūtas

Gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu talismanas - žiedas su gintaru. Jis tiks ir vyrui, ir moteriai. Medaus atspalvio gabalėlis apdovanos Liūtą stipria sveikata ir visuomet "kaitins" gyvenimo džiaugsmo troškimą.

Mergelė

Jos talismanas - molinė ar gipsinė pelėdos statulėlė. Pastatykite paukštelį ant savo rašomojo stalo: jis apdovanos kantrybe ir išmintimi. Pamatysite, kad reikalai klostysi kaip patepti sviestu!

Svarstyklės

Gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu talismanas - mažas sidabrinis šaukštelis. Nebūtina jo naudoti, bet reikia stengtis kuo dažniau jį paimti į rankas. Sidabrinį šaukštelį taip pat galima įdėti į grafiną su švariu vandeniu.

Skorpionas

Jo talismanas - varlytė. Jei norite, galite įsigyti gyvą. Jei nenorite ar negalite, - pakaks ir žaislinės. Savo šeimininkui - Skorpionui - kvaksiukė pritrauks turtą ir gerovę. Be to, prislopins jo audringą būdą.

Šaulys

Šį Zodiako ženklą Naujaisiais 2014-aisiais saugos iš medžio, metalo ar akmens pagaminta arklio figūrėlė. Svarbiausia, kad Šauliui ji patiktų. Arklio figūrėlę reikia pastatyti matomoje vietoje ir ji tikrai atneš sėkmę.

Ožiaragis

Jo talismanas - vėžliukas. Ar tai bus akmeninė statulėlė ar gyvas - turi nuspręsti Ožiaragis. Vėžlys be ypatingos skubos ir sumaišties atves savo šeimininką į sėkmės viršūnę.

Vandenis

Žaliojo medinio arklio metais Vandenį saugos mažas stiklinis angelas. Jis atneš ne tik laimę, bet ir neleis užklupti bėdoms.

Žuvys

Jas saugos perlai. Galima pasirinkti vėrinį, pakabutį ar tiesiog gražų perliuką aksominėje dėžutėje. Puiki gėrybė iš jūros dugno apsaugos Žuvis nuo buitinių audrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.