Palmiros horoskopas antradieniui, vasario 4 d.

Šią dieną skirkite tam, kas jums svarbiausia, neatidėkite rytdienai. Tai geras metas aktyviai veiklai – verta imtis sunkių, sudėtingų darbų, kuriems reikia sukoncentruoti dėmesį ir aplinkinių pagalbos. Svarbu bendrauti, siekti sąjungos. Drąsiai kvieskitės talkininkus ir spręskite kilusias problemas, vieni rimtų darbų nesiimkite, problemų nespręskite.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:08 PM

Sėkmingas laikas ir darbo, mokslo reikalams tvarkyti, palanku pasirašyti bet kokius su tuo susijusius dokumentus. Tinka tvarkyti teisinius reikalus.

Sėkmingas laikas kelionėms, įvairiems susitikimams.

Beje, šiandien verta mesti burtus dvejojantiems, pvz., eidami į lauką meskite monetą atgal per namų slenkstį (tik nepamirškite iš anksto nuspręsti, kuri monetos pusė ką reiškia).

Iš pirmadienio į antradienį sapnai svarbesni moterims. Gerai buvo regėti kovą, ginklus, kirvį, peilį, kraują – tai neišvengiama, tačiau pergalinga kova.

Blogas ženklas: jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, jei plaukai į kaltūną susiveltų, jei siūlai mazgytųsi, negalėtumėte siūlo į adatą įverti, rasti lėlę be galvos ar atskirai nutrauktą galvą, veidrodį sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, susižeisti iki kraujo, jei dantenos imtų kraujuoti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą – sėkmė, netikėta dovana, jei šviesa atsitiktinai virš galvos įsižiebtų – sveikata, stiprybė.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, kelionėms, susitarimams; palankūs blankūs tonai.

Avinas (03 21–04 21). Viskas jūsų rankose – tik panorėkite, ir jūsų norai išsipildys. Dabar reikia veikti. Tinka priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla, šeima, gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur).

Jautis (04 21–05 21). Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite. Galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę, ko gero, ji bus netikėta. Mažiau planuokite – patys geriausi dalykai ateis savaime. Tik atsiverkite džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs (sau irgi) – laukia geros permainos.

Vėžys (06 22–07 22). Ne taip viskas blogai, kaip atrodo. Įsitikinsite, jog nėra to bloga, kas neišeitų į gera. Dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams galimi naudingi karjeros pokyčiai (tiesa, jei gimėte ne paskutinėmis ženklo dienomis).

Liūtas (07 22–08 23). Sėkminga diena: netikėtai gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Mergelė (08 23–09 23). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasirodys ir tikrieji draugai – jie padės apsispręsti jums svarbiu klausimu. Pagaliau pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį tvarkant reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tampate objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarkite su dabartiniais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

Šaulys (11 23–12 22). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais – jie įvertins jūsų tiesas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors ši diena šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės ir interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis.

Vandenis (01 21–02 20). Galite apie save sužinoti svarbių ir reikalingų dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams ir susitarimams, veiklai, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai ar laimėjimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.