Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 14 d.

Pasikliaukite savimi, savo jausmais ir nuojautomis – griežtos nuostatos, žvalgymasis į aplinkinius trukdys. Priimkite svarbius sprendimus tik tuo atveju, jei jaučiate, kad galite prisiimti atsakomybę ir jei siūlomas reikalas jums išties patinka. Priešingu atveju anksčiau ar vėliau pabėgsite nuo duoto įsipareigojimo, atsisakysite pradėtos veiklos, išsiginsite ir šiandien užsimezgusių jausmų. Tai bus itin aktualu iki pavakarės. Dabar juk pilnatis – emociškai sudėtingas laikas, kai tvyro įtampa ir dėl menkos priežasties įsižiebia skandalas. Vis dėlto būsite energingi ir sugebėsite daug atlikti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:34 AM

Svarbiausia šiandien nešvaistyti jėgų kovai su „netikusia“ aplinka.

Tačiau laukia ramus ir pakilus metas, prasidėsiantis po 17 val. 11 min. Vakaras tinkamas taikytis, atnaujinti svarbų ryšį – galėsite išreikšti savo švelnius jausmus, paliudyti atsidavimą.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis be priežasties užgestų, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jeigu virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas aktyviam poilsiui, švęsti, pirmadienis nepalankus tvarkyti finansinius reikalus.

Avinas (03 21–04 21). Smagus laikas – būsite lyderiai, tad laukia geros permainos tiek tvarkant reikalus, tiek bendraujant su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Tiesa, diena nepalanki tvarkyti reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais, netinkamas metas ir spręsti teisines problemas.

Jautis (04 21–05 21). Šiandien verta laiką leisti namuose ir užsiimti tiktai tuo, kas teikia džiaugsmo jums ir sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Beje, darbe gali paaiškėti, kas jus slapta myli.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, kai suvoksite savo tikruosius jausmus. Gali grįžti senas jausmus, galimas ir susitikimas su kažkada mylėtu žmogumi. Nepasiduokite emocijoms, būkite taktiški net nemaloniose situacijose.

Vėžys (06 22–07 22). Likite taktiški ir nuoširdūs, jei nenorite prarasti ne tik įtakos sutuoktiniui, šeimai, bet ir netekti jų meilės.

Liūtas (07 22–08 23). Nors trauksite aplinkinių dėmesį ir daug kas norės su jumis bendrauti, bendradarbiauti, padėti, patarti, svarbų sprendimą priimkite lyg būtumėte visiški vieni. Bus puiki proga laimėti jums patinkančio žmogaus dėmesį, o gal net ir širdį. Būkite atidesni sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 23). Pasistenkite daugiau ilsėtis (geriau su mylimu žmogumi) nei dirbti (nebent šalia būtų mylimas žmogus). Jei apniktų liūdnos mintys, į jas nereikėtų kreipti dėmesio: jūsų nusivylimai – tik jūsų pačių išsigalvojimas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus proga išspręsti seną problemą. Atsiras galimybių kai ką pakeisti jūsų praeityje, pradėti viską iš naujo ne tik veikloje, bet ir bendraujant su mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli. Nepraleiskite pro ausis artimo žmogaus skundo. Nepamirškite, kad šiuo metu jums bus tik geriau, jei šeimos interesai bus svarbiausi.

Šaulys (11 23–12 22). Intriguojančių pažinčių, netikėtų įsimylėjimų metas. Tačiau seksis ne tik flirtuoti, bet ir reikalus tvarkyti – jūsų asmenybės žavesys bus lemtingas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neplanuokite kelionių, svarbių susitikimų. Šiandien svarbu nebendrauti su žmonėmis, kurie jums nemalonūs, kurių nemėgstate, nesivelti į ginčus su tais, kuriuos mėgstate, juolab mylite. Beje, galite pradėti be reikalo pavyduliauti sutuoktiniui.

Vandenis (01 21–02 20). Šiandien galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – ir dalykinių, ir asmeninių. Tai bus perspektyvu. Geras laikas pasakyti sutuoktiniui, kad visiškai pritariate jo nuomonei, jį mylite.

Žuvys (02 20–03 21). Gera diena svarbiems dalykiniams pokalbiams, susitarimams, keistis profesine informacija. Pasistenkite ką nors rimta nuveikti dėl mylimo žmogaus, pamaloninkite jį dėmesiu ar netikėta dovana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.