Ką žada žvaigždės vasario 15–21 dienomis

AVINAS (03 21–04 20)

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Feb 15, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:06 AM

Taškas. Reikia atspirties taško, kad galėtumėte pajudėti iš vietos. Nesvarbu, kaip sekėsi ligi šiol. Svarbu tik tai, kad dabar galite gyventi, kurti ir toliau ieškoti. Laikas gal ir nėra labai palankus naujiems darbams, bet idėjas judinti reikia. Bendraukite su žmonėmis, pasakokite, dalykitės įspūdžiais ir mintimis. Tik dialogas atvers naujas duris, tik tarp žmonių rasite atspirties tašką.

JAUTIS (04 21–05 21)

Paslaptis. Kartais viena paslaptis gali viską pakeisti ir pasukti gyvenimo tėkmę kita vaga. Ir ta vaga nebus ramiai vingiuojanti pievomis, greičiau jūsų gyvenimo vandenis pasuks į miškus, pilnus plėšrūnų. Todėl prieš atskleisdami savo paslaptis gerai pagalvokite, kam naudinga ir reikalinga jūsų tiesa. Gal palankiau palikti viską taip, kaip yra, nedrumsčiant niekam ramybės.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Prisitaikymas. Blogiausia, kai negalite elgtis taip, kaip jaučiatės. Šiuo metu jus varžo ne tik trumparegė valdžia ar nepalanki finansinė situacija. Jums reikia patiems susivokti, ko norite ir kada galite eiti ten, kur esate kviečiami. Netrūksta nei darbo, nei meilės pasiūlymų, tik jie nevienodai vertingi. Kad ir kokios pagundos vilioja, atsipalaiduoti, elgtis taip, kaip norite, negalite.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Svajos. Net jei esate namisėda, ši savaitė privers svajoti apie nuotykius, keliones, pažinimą. Ir nesvarbu, ar siųsite atvirlaiškius į tolimas šalis, ar mokysitės svetimos kalbos. Jūsų troškimai keliaus tolyn. Nestabdykite jų. Gal ir nepavyks greitai visko įgyvendinti, bet pradėti galite. Savaitė bus kupina geros nuotaikos, nesusipratimus spręsite lengvai, o namuose sulauksite dėmesio, kurio nusipelnėte.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rūkas. Jei pasakėte, kad ko nors niekada nedarysite, viskas išeis atvirkščiai. Velnias mes visus savo darbus ir pasistengs, kad sulaužytumėte duotą žodį. Todėl atsargiai dalykite pažadus, dar atsargiau pasirašinėkite sutartis. Dabar ne viskas, ką matote, yra taip, kaip atrodo, bet gyvenimo džiaugsmas dėl to nedingsta. Yra daugybė sričių, kuriose galite pasirodyti, daugybė žmonių, kurie nieko iš jūsų nereikalaus. dėmesio, kurio nusipelnėte.

MERGELĖ (08 24-09 23)

Sluoksniai. Žmogaus gyvenimą sudaro sluoksniai. Vienas iš jų – meilė, kitas – pyktis, trečias – melas. Niekas niekur nedingsta. Gula klodais. Ir nereikia tų klodų kuisti, tegul guli. Bandykite ant viršaus krauti tik geriausius jausmus, darbus ir savo požiūrį. Nereikia lygiuotis į tuos, kas nemoka, negali ar nenori būti pakantūs. Tai jų bėdos. Tegul šios savaitės sluoksniai bus kupini gerumo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Prisitaikymas. Blogiausia, kai negalite elgtis taip, kaip jaučiatės. Šiuo metu jus varžo ne tik trumparegė valdžia ar nepalanki finansinė situacija. Jums reikia patiems susivokti, ko norite ir kada galite eiti ten, kur esate kviečiami. Netrūksta nei darbo, nei meilės pasiūlymų, tik jie nevienodai vertingi. Kad ir kokios pagundos vilioja, atsipalaiduoti, elgtis taip, kaip norite, negalite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Taupumas. Valgyti galima samčiu, o pažadus reikia dalyti mažais šaukšteliais. Taip sutaupysite laiko ir energijos. Gyvenkite savo gyvenimą, eikite į svečius, lankykite draugus. Raskite laiko knygoms, koncertams. Darbai eis savo eiga, be didelių pakilimų ar nuosmukių, tačiau iki pilnatvės vis dar trūks to, ko negalite pasiekti ir kas kaitina kraują.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Bandymas. Kartais net didžiausi išsišokimai gali tapti nauja pradžia. Tačiau viskas priklausys nuo to, kurioje srityje bandysite sublizgėti. Jei namuose – visi pasijuoks ir apsvarstys, ką siūlote. Jei darbe – gali įvertinti kaip kompetencijos trūkumą. Tarp draugų kils triukšmas, bet palaikymo sulauksite. Tai turi būti nauja ir išradinga. Senais anekdotais nieko nenustebinsite, kaip ir bandymu prekiauti prastomis automobilio detalėmis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Buitis. Meilė šiuo metu – prabanga arba siužetas eilėraščiams. Jūs negalite pasiduoti jausmams, kurie veda nežinia kur. Pareigos, kasdieniai įsipareigojimai yra svarbiau nei polėkis. Tų, kas nesupras, lauks gyvenimo pamokos. Ir vertinimas daug griežtesnis nei mokykloje. Todėl daugiau dėmesio skirkite finansiniams įsipareigojimams, taupymo programoms ar buities problemoms, o ne romantiškiems nuotykiams.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pasirinkimas. Du arbūzai ant vienos kėdės vis tiek netelpa. Anksčiau ar vėliau vienas nukrinta. Dviejose vietose vienu metu negalite būti, dviejų kėdžių vienu metu neužsėsite. O kai reikia rinktis, vis tiek ką nors aukojate. Gerai apsvarstykite, išanalizuokite situaciją ir tinkamai pasirinkite. Tegul asmeninės ambicijos nebus lemiamas kriterijus, dabar svarbiausia – darbai, namai ir reputacija.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kryptingai. Nauji iššūkiai ne visiems lengvai įveikiami, tačiau užsispyrimo užteks. Nedidelės nesėkmės nuotaikos negadins. Gali būti, kad kažkas jus stumtelės, apeis, bet ne tose srityse, su kuriomis susiję jūsų tikslai. Daugiau susikaupimo ir jėgų prireiks ketvirtadienį, kai viską lems psichologinis pasirengimas. Pasiekti tai, ko trokštate, nesunku. Svarbu susikoncentruoti į pagrindinį tikslą.

VANDENIS (01 21–02 19)

Linksmiau. Visas gyvenimas – namuose, pas draugus. Jūsų patarimų ir nuomonės paiso aplinkiniai, todėl jaučiatės reikalingi, skleidžiate pakilią nuotaiką, o artėjantį pavasarį užuodžiate ir per šaltus vėjus. Nors problemos išlieka, jos nebėra tokios svarbios. Darbo savaitė prasidės pramogomis, o baigsis padidėjusiu krūviu, bet skųstis nėra kuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.