Palmiros horoskopas savaitgaliui

Savaitgalis nuostabus – trykšime energija, būsime kupini įkvėpimo: jo pakaks ir susikaupusiems darbams įveikti, ir švęsti, smagiai papramogauti. Tai itin aktyvios dienos, kai gerai daugiau judėti, šokti, sportuoti.

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-15 00:01, atnaujinta 2018-02-16 07:22

Šeštadienis itin svarbus kaip susitvarkymo metas – ne tik visų namų, bet ir susitvarkyti su savo jausmais, mintimis. Tai harmonijos atgavimo laikas, kai galima rasti atsakymus į sunkiausius, slapčiausius klausimus, laiminga veido išraiška, nieko nenuskriaudžiant išspręsti skaudžiausias problemas. Pagrindinis veiksmas vyks pačiame žmoguje – kai vidinės problemos išnyksta, nebelieka ir išorinių (ar bent jau jos nustoja tokios būti).

Labiau pasigilinkite į vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas.

Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – savaitgalį buvimas kartu, pokalbiai dar labiau suartins su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite.

Savaitgalį itin palankūs kultūriniai, iškilmingi šventiniai renginiai. Tai sėkmingos dienos lankytis pas draugus, giminaičius, teikti dovanas. Savaitgalis geras ir vestuvėms, sužadėtuvėms, meilės pasimatymams. Tiesa, palankus metas tęsis tik iki sekmadienio 17 val. 33 min. Vėliau ne itin geras laikas romantiškiems pasimatymams ar naujoms pažintims užmegzti, įsigyti vertingų daiktų.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Bet vanduo – apkalbos, įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas nors užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės, jeigu sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių, rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – norų išsipildymas, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški (pildysis arba iškart, arba po mėnesio). Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirę giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti veidrodyje savo iškreiptą atvaizdą – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų, įsipjauti iki kraujo – vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto, jei plaukai veltųsi, siūlai, batų raišteliai mazgytųsi.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį geri tuo atveju, jei regėjote valgius, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai, tvarkyti finansinius, dalykinius reikalus; tinkami pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Jei šeštadienį paaukosite buičiai, švarai, itin smagiai jausitės sekmadienį – meilės pramogų, džiaugsmo dieną, kuri jums žada smagių susitikimų, daugybę komplimentų. Pirmadienį itin atidžiai atlikite užduotis darbe, kitaip galite nukentėti finansiškai, pakliūti į vadovybės nemalonę.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite savaitgalį daugiau dėmesio skirti vaikams, stiprinkite savo sveikatą. Šeštadienio vakaras, pirma sekmadienio pusė bus ypatingas metas – galima lemtinga romantiška pažintis. Tai itin geras laikas ir meilės pasimatymui. Pirmadienį labiau pasaugokite pinigus ir jausmus.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį patartina niekur nevykti, laiką leisti uždarame šeimos rate – daugiausia džiaugsmo patirsite tarp savų. Sekmadienį būsite itin žvalūs – tai tinkamas metas mažam šeimos pobūviui, meilės pasimatymui. Pirmadienį tikėtinos neplanuotos išlaidos. Tai blogas laikas svarbiems verslo sprendimams.

Vėžys (06 22–07 22). Džiugios dienos, laukia malonios staigmenos iš savų ir žmonių, kurių seniai nematėte, gal net pamiršote, tad mažiau planuokite – viskas savaime kuo puikiausiai susiklostys. Pirmadienis netinkamas įsipareigoti finansiškai ar jausmų srityje.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį pasistenkite atlikti viską, ko iš jūsų tikisi šeima (bent jau pabandykite įtikinti savo artimuosius, kad dėl jų neriatės iš kailio). Sekmadienį gerai kur nors išvykti ar susitikti su jums brangiu žmogumi. Pirmadienį būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienį aplinkiniai į jus kreips ypatingą dėmesį, tai palanki proga palikti gerą įspūdį apie save. Ir patys pasistenkite būti dėmesingesni aplinkiniams, ypač sutuoktiniui (mylimam žmogui). Sekmadienis nuteiks ramiam poilsiui. Pirmadienį bus lengva apsigauti įsimylint ar priimant veiklos pakeitimo, plėtros sprendimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Susitikimams, pasirodyti visuomenėje palankesnis sekmadienis. Šeštadienį verta atsiriboti nuo aplinkinių, patinginiauti, daugiau pamiegoti. Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalį bendravimas, naujos pažintys suteiks nemažai džiaugsmo, tiesa, rinkdamiesi draugiją labiau paisykite savo sutuoktinio (mylimo žmogaus) interesų. Pirmadienį labiau pasisaugokite vagių ir apgavikų. Draugams pinigus irgi atsargiau skolinkite.

Šaulys (11 23–12 22). Rūpesčiai dėl noro būti labai savarankiškiems, nepriklausomiems. Šeštadienis bus smagesnis, jei jį paskirsite iš esmės susitvarkyti namuose. Jei tikėsitės dėkingumo, sugadinsite nuotaiką ne tik sau, bet ir artimiesiems. Sekmadienį laukia smagūs netikėtumai, ypač jei susitiksite su draugais. Pirmadienis blogas atsakingiems karjeros sprendimams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Visur būsite populiarūs, laukiami ir vertinami. Meilės pasimatymams, pramogauti geresnis šeštadienis, o sekmadienis palankus aptarti jums svarbų reikalą su įtakingu asmeniu neoficialioje aplinkoje. Pirmadienis nepalankus investuoti pinigus, netinkamas ir aptarti su viršininku jūsų uždarbio perspektyvas.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį naudinga energingai tvarkytis namuose, o sekmadienis neblogas kelionėms, viešnagėms ar slaptiems romantiškiems nuotykiams. Pirmadienis sudėtingas – nieko svarbaus neplanuokite.

Žuvys (02 20–03 21). Geros dienos naudingiems darbams namuose atlikti, pabendrauti su seniai matytais draugais, tik įsimylėti nelabai patartina, nebent iš naujo savo išrinktąją (-ąjį). Pirmadienis netinkamas svarbiems susitarimams, tvarkyti teisinius reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.