Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 21 d.

Nors ankstesnių dienų problemos sklaidosi, neaiškumo rūkas vis dar tvyros (maždaug iki kitos savaitės pradžios), palikdamas užmintas mįsles, neatsakytus klausimus. Daug kas bus dar labiau nesuprantama, keista, tad logiškai mąstyti bus sunku. Akivaizdu, kad tvarkant reikalus daryti atsakingas išvadas remiantis logika – laiko gaišimas. Intuicija pasitikėti galima (net reikia): ką nuojauta lieps daryti arba jei priešinsis – taip ir pasielkite. Derėtų apdairiau žadėti, įsipareigoti – pažadėsite lengvai, o ištesėti bus sunku, nes šiomis dienomis realybės jausmas bus kiek sutrikęs ir nesunkiai pervertinsite savo galimybes.

123rf.nuotr.
123rf.nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:07 AM

Tai gera diena intuityviems asmenims, jiems tiks imtis ko nors nauja, tvarkyti svarbius reikalus.

Laukia sunkus vakaras ir naktis. Nepalankus metas prasidės po 19 val. Tai netinkamas laikas švęsti, pramogauti. Venkite apsvaigusių asmenų, patiems irgi reikėti vengti svaigalų. Labiau tikėtini apsinuodijimai žuvimis, vaistais, alkoholiu, cheminėmis medžiagomis ir pan. Būkite atidesni kelyje.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė bendraujant su mylimu žmogumi ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jeigu jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jeigu paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus, švęsti, sekmadienis puikus bendrauti, pramogoms.

Avinas (03 21–04 21). Būsite kiek nervingi, įsitempę, bet diena palanki, tad kilusias problemas lengvai išspręsite. Palanku tvarkyti mokesčių, kredito, draudimo reikalus. Ir nesureikšminkite to, kas nepatinka, ko nesinori, – jau rytoj nuotaika bus giedresnė.

Jautis (04 21–05 21). Gerų derybų metas – laiku nusileiskite, pasiūlykite, sutikite. Orientuokitės į kitų interesus, jei norite, kad ši diena būtų vaisinga ir smagi.

Dvyniai (05 21–06 22). Neblogas laikas dalykiniams susitikimams, aktyviai veiklai, kūrybai – būsite darbingi. Tik vakare nepriekabiaukite, nepykite, nepradėkite santykių aiškintis namuose – galite suklysti. Tinka pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Sėkmingas laikas – jūsų nuotaika bus puiki, o sėkmė lydės visą dieną. Tinkamas laikas atlikti darbus, kuriems reikia įkvėpimo, kūrybingumo ir optimizmo. Geras laikas spręsti šeimines ir meilės problemas (tik ne vakare).

Liūtas (07 22–08 23). Tinka tvarkyti namų, šeimos reikalus – jie eisis sėkmingiausiai, priešingai nei profesiniai. Neskubinkite įvykių – kas nesiseks, atidėkite sekmadieniui, pirmadieniui.

Mergelė (08 23–09 23). Puiki proga greitai išspręsti įsisenėjusią problemą. Jums pavyks susitikti su reikalingais žmonėms ir gauti teigiamą atsakymą dėl jums svarbaus reikalo. Pasistenkite rytdienai neatidėti skubaus darbo – įstrigsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galima netikėta pagalba, nelauktos dovanos. Palanku tvarkyti svarbius finansinius ir verslo reikalus. Verta užsiimti ir buitinių, taip pat šeimos narių problemų sprendimu.

Skorpionas (10 23–11 23). Būsite kupini energijos ir žavesio. Diena praeis netuščiai, tiesa, paskubinti įvykių nepavyks. Susitaikykite su esamais tempais ir galimybėmis – tai laikas, kai reikia laukti. Beje, jus parems artimieji, sulauksite pagalbos iš senų draugų.

Šaulys (11 23–12 22). Tai pasyvus metas – nieko nauja ir rimta nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti. Jums gali padėti nepažįstamas žmogus. Palankus metas ieškoti dingusių daiktų, dokumentų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Rimtos veiklos metas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų finansines perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Geras laikas užmegzti tiek veiklos, tiek asmeninius ryšius.

Vandenis (01 21–02 20). Gerų permainų, įkvepiančių naujienų ir susitikimų diena, kai užsimezgę draugiški ar romantiški santykiai nušviečia ateitį. Daugiau bendraukite, domėkitės naujais dalykais savo veiklos srityje.

Žuvys (02 20–03 21). Palanki diena – jūsų galimybės didės. Priimkite gautus pasiūlymus. Šios dienos susitikimai ir užmegztos pažintys laimingos. Galite įgyti svarbaus žmogaus simpatiją, įtakingo asmens malonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.