Astrologės S.Liepienės horoskopas savaitgaliui

ŽUVYS (02 20–03 20)

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Feb 22, 2014, 10:46 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:08 AM

Įprastai. Ne visiems rūpi, kad dyla ar pilnėja mėnulis. Laikas arba palankus, arba ne. Viskas priklauso nuo jūsų pastangų. Jei stengėtės, dirbote ištisus metus, dabar turite rezultatą. Jei veiklą tik imitavote, stumdėtės iš kampo į kampą, tai dabar tik duonos kampą ir turėsite. Nėra ko kaltinti. Gali būti sunki ne tik savaitės pabaiga. Nuo pirmadienio prasideda laikas, kai startai sėkmingi tik įprastose distancijose.

AVINAS (03 21–04 20)

Karšta. Jau turėjote susigyventi su neramiu laikotarpiu ir permainomis. Atrodytų, kad ugnikalnis niekada nemiega ir vis išmeta pelenų debesų, pasispjaudo karšta lava. Gali būti, kad šio aktyvumo priežastis esate jūs. Tačiau nuo to tik šilčiau. Konfliktai tarp vyrų ir moterų paaštrės penktadienį. O kol kas bandykite rasti būdą, kaip pasislėpti darbe.

JAUTIS (04 21–05 21)

Karuselė. Būkite atlaidesni, ne tokie priekabūs ir nesureikšminkite to, kas vyksta greta. Net ir tuomet, kai esate įtraukti į plepalų ar apkalbų karuselę. Karuselė sukasi, gyvenimas eina. Ir nesvarbu, kad kai kas šuoliuoja baltu arkliu, o kai kam atiteko trumpakojis asilas. Tikslas bus pasiektas, kai ateis laikas. Todėl rūpinkitės savo sveikata, namais, ieškokite naujų pramogų ir malonumų. Nesikrimskite dėl tų, kas vis dar neišlipa iš karuselės.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Barška. Daug triukšmo, o naudos – jokios. Neverta bartis, ginčytis ar įrodinėti savo tiesų. Jei viską, ką taupėte, sudėjote į vieną puodynę, gali būti, kad ji tuščia ir todėl taip garsiai skamba. Atlikite savo darbus, bet neskubėkite kopti karjeros laiptais, kurie jums per statūs. Gali būti, kad jau pavasario pradžioje atsiras keltuvas, tad nereikės veltui eikvoti jėgų. Turintiems vaikų vertėtų pasidomėti, kuo jie gyvena.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Daug. Dideli planai ir neaprėpiamos ambicijos. Nors pastaruoju metu viskas į priekį judėjo pamažu, gal taip geriau, nei greitai riedėti žemyn. Todėl gerai apgalvokite savo žingsnius ir pasinaudokite palankiomis progomis, kurios pasitaikys ketvirtadienį ir penktadienį. Tikėtina, kad kažkas suplanuos naują kelionę, o kai kam pasiseks rasti seniai ieškotą knygą ar išspręsti užsitęsusį konfliktą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Atsakomybė. Kad ir kaip norėtumėte gyventi sau, tenka rūpintis namais, vaikais ir darbais. Laimė, rusena viltis, kad savaitės pabaigoje atsikvėpsite, aplinkiniai jus įvertins, pagirs, paglostys. Pasimėgaukite laimės akimirkomis. Ir pasinaudokite tuo laiku, pasirodykite žmonėms, pažiūrėkite į juos patys. Tai akimirka, kai esate ne tik matomi. Jei paprašysite likimo, jis gali apipilti dovanomis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Balos. Kad ir kaip stengtumėtės, nepavyks išvengti balų – į vieną kitą vis tiek įlipsite. Gal pernelyg ir neišsivoliosite, bet bus nemalonu. Viskas priklauso nuo to, kaip suplanuosite ne tik savo, bet ir bičiulių susitikimus. Darydami gerus darbus gerai pagalvokite, ar tikrai verta, ar bus kam naudos iš jūsų pastangų. Neeikvokite laiko ten, kur nereikia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pyktis. Šios savaitės tema nėra labai maloni ar lengva. Viską lemia emocijos, sugebėjimas susitvardyti ir tai, kiek jums svarbus teisingumo jausmas. Jei esate pakantūs neteisybei, abejingi spaudimui – būsite laimingesni. Tačiau tie, kas mano, kad už teisybę reikia kovoti, susidurs su daugybe kliūčių. Ir visa tai virs pykčiu. Tokios nuotaikos vyraus pirmadienį ir antradienį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Molis. Atrodytų, kad gyvenimo rankos minko jus tarsi molį – taip, kaip nori. Negalite pasipriešinti ar rėkti, kad nenorite tapti puodyne. Puodynė – puodyne. O amatams, rankdarbiams ar smulkiems darbams laiko rasti reikėtų. Tai geriau nei tuščiai pliaukšti liežuviu. Prisitaikykite prie situacijos. Nevadovaukite, nereguliuokite aplinkinių.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pokalbiai. Tiesą galima rasti kalbantis, diskutuojant ar net ginčijantis. Tylėjimas šiuo metu tolygus mirčiai. Jei turite svečių ar sutikote žmogų, o nemokate kalbos, netylėkite. Bendraukite gestais, šypsena, ženklais, frazių nuotrupomis. Tai labai svarbu, tai naujas kelias į jūsų Smaragdo miestą, net jei to nesuprantate dabar. Gali būti, kad bus sunku susišnekėti ne tik su svetimais žmonėmis, bet ir su savais ar kaimynais.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sąstingis. Rodos, nėra erdvės ar galimybių užsiimti tuo, kuo norite, viskas aplink sustingę, lyg amžinojo įšalo žemėje. Tačiau tai tik jausmas, tik jūsų vidinė būsena, iš kurios reikia ropštis. Jums padės darbas, kolegos, išvažiuojamieji susitikimai, bendri vakarėliai ar renginiai. Neieškokite būdo, kaip viso to atsisakyti. Dalyvaukite. O jei praradote ką nors brangaus, ieškokite, kas galėtų tai kompensuoti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Košė. Kadaise užvirėte gerą košę ir jos negalite iškabinti iki šiol. Negana to, pakabinamas vienas kitas deguto šaukštas. Nenusiminkite, viskam reikia laiko. Susitaikykite su tuo, kas buvo, ir gyvenkite negrįždami prie šios temos. Daugiau dėmesio skirkite buičiai, namų ruošai, darbui. Tai nereiškia, kad turite viską laiką sėdėti darbe ar mosuoti šluota. Tiesiog pagalvokite, kas galėtų padėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu